Alina Sorescu, de nerecunoscut. Cum a fost fotografiată artista pe stradă

Alina Sorescu, de nerecunoscut. Artista se află în plin proces de divorţ cu soţul ei, Alexandru Ciucu. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 12 ani şi au împreună două fetiţe, care locuiesc cu mama.

07 iul. 2022, 15:53
Alina Sorescu, de nerecunoscut. Cum a fost fotografiată artista pe stradă
Alina Sorescu, de nerecunoscut

Alina Sorescu, de nerecunoscut. Artista trece printr-o perioadă destul de grea şi încearcă să fie puternică pentru fetiţele ei. Dacă pe rețelele de socializare publică imagini în care apare veselă şi cu zâmbetul pe buze, în viața de zi cu zi Alina Sorescu este vizibil foarte îngrijorată.

Citeşte şi: Alina Sorescu dezvăluie care este, de fapt, adevărul despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Mă discrediteză”

Alina Sorescu, de nerecunoscut

În timp ce se afla în oraş, rezolvându-şi din treburi, Alina Sorescu a fost fotografiată de Click.ro într-o ipostază greu de recunoscut. Foarte stresată de divorț și de zvonurile apărute recent despre o posibilă idilă dintre ea și un alt bărbat, cântăreaţa pare foarte îngândurată și extrem de atentă în jur.

Sursă foto: Click.ro

Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discrediteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații.

Așa cum am scris pe Instagram, buchetul de flori era pentru aniversarea unei prietene. Totodată, firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit. Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a mărturisit solista pentru Click.ro.

În ianuarie 2022, Alina Sorescu a depus actele de divorț, de Alexadru Ciucu. Creatorul de modă a încercat măsuri disperate pentru a obține custodia celor două fetițe. El a intentat o ordonanță președințială prin care a solicitat ca domiciliul copiilor să fie trecut la Ciucu, dar instanța a respins cererea de două ori.

Sorescu și Ciucu divorțează după 12 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în culisele concursului muzical Cerbul de Aur, în 2008. Alina prezenta competiția, iar Alexandru s-a ocupat de costume. După doar doi ani de zile au făcut nunta, în cadrul unei ceremonii discrete. Primul copil al cuplului s-a născut în 2014, Elena Carolina, iar Ana Raisa a venit pe lume din anul 2016.