Alina Sorescu, decizie surpriză. Cu cine îşi petrece Crăciunul: „Sper ca în 2023 lucrurile să se așeze, să se liniștească”

Alina Sorescu face bilanțul acestui an greu. Artista trage linie la final și spune ce a învățat după divorțul de Alexandru Ciucu.

16 dec. 2022, 13:00
Alina Sorescu, decizie surpriză. Cu cine îşi petrece Crăciunul: „Sper ca în 2023 lucrurile să se așeze, să se liniștească”

Alina Sorescua avut un an destul de zbuciumat, cu probleme la job-ul de la TVR, dar mai ales cu divorţul de Alexandru Ciucu. Tenace, cântăreața s-a pus pe treabă, așa că au început să curgă și proiectele. Click! a stat de vorbă cu artista la petrecerea Elle, așa că avem noutăți despre cum e viața ei acum, ce face de sărbători și care sunt planurile pentru anul ce urmează.

Motivul pentru care Alina Sorescu este fericită după despărțirea de Alexandru Ciucu : ”Nu ai cum să nu fii cu zâmbetul pe buze când…”

Artista na mărturisit că 2022 nu a fost un an tocmai reușit pe toate planurile, însă a reușit să se mobilizeze, având și familia aproape, așa că tot răul spre bine, cum se zice. Ce-și dorește pentru 2022? Ei bine, liniște sufletească, să-i fie fetițele aproape și cât mai multe realizări profesionale. Alina, asta îți dorim și noi! „Anul care urmează vreau să vină cu concretizarea multor planuri pe care le-am pornit în 2022, îmi doresc ca fetițele mele să crească frumos și mai vreau multă liniște. A fost un an mai complicat pentru mine. Sper ca în 2023 lucrurile să se așeze, să se liniștească.”, a declarat pentru Click!.

Alina Sorescu, primul Crăciun fără Alexandru Ciucu

De Sărbători voi fi alături de familia mea extinsă, de fiecare dată, de Crăciun, petrec la Roșiorii de Vede, acolo unde locuiește mătușa mea. Ne întâlnim cu toții, așa ne-a învățat bunica mea, ca de Crăciun să fim cu toții împreună, indiferent de drumul pe care ne duce viața. Ne reunim toate generațiile la aceeași masă. Fetițele sunt și ele bine, așteaptă Moșul, așteaptă să petrecem de Crăciun.”, a mai spus cântăreața.

Mai e puțin până în 2023, însă Alina Sorescu are treabă, căci luna decembrie o prinde cu multe proiecte.  „În această perioadă, în decembrie, am mai puțin timp pentru mine pentru că este o lună foarte aglomerată profesional. Sunt perioade mai aglomerate, perioade mai lejere, probabil că în ianuarie o să mă odihnesc puțin mai mult. Până atunci îmi doresc să îmi iasă proiectele din decembrie”.

Și pentru că tot am vorbit despre viitor, proiecte, dorințe, dar și curățare spirituală, Alina Sorescu ne-a mărturisit și cum se menține în formă. La gala Elle, artista a apărut îmbrăcată într-un costum elegant accesorizat cu o pălărie neagră, geantă cu pietricele. Ținuta a fost cu adevărat una reușită, zicem noi.

„Probabil mă avantajează acest costum. Se spune că negrul subțiază silueta dar încerc să mă mențin. Programul meu din această perioadă este destul de aglomerat și cred că pentru artiști este așa în luna decembrie și mă bucur din plin de lucrul ăsta, deoarece ne era dor tuturor să avem evenimente, să cântăm și, Slavă Domnului, am avut foarte multe invitații în această lună decembrie și nu numai. A fost un an plin profesional pentru mine.”, a spus Alina Sorescu.

Citește și : S-a aflat motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Ce spunea designerul despre soţia lui: „A fost temerea cea mai mare

Divorț de Alexandru Ciucu cu miză mare
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au de împărțit o avere destul de frumușică la divorț, care încă nu s-a finalizat. Cei doi au strâns ban pe ban, în cei 12 ani de mariaj, din firmele pe care le dețin, dar și din proiectele pe care artista le-a avut. Numai casa din Pipera, în care momentan locuiește designerul de modă, se ridică la suma de 500.000 de euro.

Alexandru Ciucu are în portofoliu trei companii: Panetelas Activ, Oaghenada Grup și Bruno, estimate la cifra de afaceri 13 milioane de lei, cu un profit de aproape 750.000 de lei, adică peste 150.000 de euro.

Alina Sorescu deține Piano Music, din 2010, cu o cifră de afaceri de aproape 1.2 milioane de lei și un profit de peste 86.000 de lei, adică circa 18.000 de euro, pentru toți anii de activitate.