S-a aflat motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Ce spunea designerul despre soţia lui: „A fost temerea cea mai mare”

S-a aflat motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 12 ani de căsătorie. Au împreună două fete, care stau cu mama lor, deşi designerul a încercat să obţină custodia lor.

21 nov. 2022, 09:15
S-a aflat motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Ce spunea designerul despre soţia lui: „A fost temerea cea mai mare”
S-a aflat motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu?

S-a aflat motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Anul acesta, artista și-a lua fiicele și a părăsit casa conjugală, intentând imediat divorț. În acea perioadă, designerul a fost văzut în compania unei femei, iar gurile rele au etichetat-o ca fiind cea care a distrus căsnicia Alinei Sorescu.â

Citeşte şi: El e bărbatul misterios care îi e alături Alinei Sorescu și o ajută cu orice, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Primele imagini, cum au fost surprinși împreună – FOTO

S-a aflat motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu?

La începutul căsniciei, Alexandru Ciucu avea doar cuvinte de laudă la adresa Alinei Sorescu. A avut și unele îndoieli, la începutul relației, însă spunea că au trecut cu bine peste toate provocările. În urmă cu mai bine de zece ani, designerul spunea despre soția sa că este sexy, caldă, iubitoare, dar și capricioasă, dar avea şi o teamă privind relaţia lor şi anume legată de diferenţa de vârstă.

Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații.

Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, povestea Alexandru Ciucu în 2011.

Alexandru Ciucu le-a interzis asta fetelor sale

Carolina si Raisa par că își moștenesc îndeaproape mama, pentru că au deja o înclinație către domeniul muzical. Cu toate acestea, fetițele nu pot face parte din show-urile organizate de artistă. Acest lucru a fost decis de Alexandru Ciucu, care s-a opus vehement acestei idei.

Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a precizat o persoană din apropierea celor doi pentru sursa de mai sus.