Alina Sorescu, declaraţie emoţionantă de dragoste pe Facebook de ziua soţului, Alexandru Ciucu

Alina Sorescu este în culmea fericirii, deoarece soţul ei, Alexandru Ciucu împlineşte vârsta de 39 de ani. Cum acest motiv este unul de sărbătoare, artista i-a pregătit multe surprize soţului ei, surprize care îl vor emoţiona extrem de mult pe designer.

RomaniaTV.net
02 feb. 2015, 13:06

Este mare petrecere în casa Alinei Sorescu, deoarece stâlpul familiei, Alexandru Ciucu îşi sărbătoreşte onomastica. Cum într-o asemenea zi, sărbătoritul este în centrul atenţiei şi primeşte cele mai sincere urări, dar şi cele mai speciale cadouri, Alina Sorescu a vrut să-şi emoţioneze până la lacrimi soţul cu un gest cu totul şi cu totul special.

ALINA SORESCU, fotografie cu micuţa Carolina. Cât de COCHETĂ este fetiţa vedetei la 8 luni FOTO

Mai exact, Alina Sorescu i-a făcut o declaraţie de dragoste pe Facebook soţului ei, declaraţie cu care a uimit pe toată lumea, deoarece mesajul era sincer şi plin de sentimente pure. Alăturat fotografiei, Alina a adăugat şi o fotografie de familiei.

„La mulţi ani”, tati al nostru, să ne trăieşti!!!!! Fetele tale te iubesc cu tot sufletul…”, a fost declaraţia de dragoste a  Alinei Sorescu pentru soţul ei, Alexandru Ciucu.

De asemenea, cântăreaţa în afară de acest gest sincer de iubire, i-a oferit în dar designer-ului şi două torturi.

Citeşte şi  Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu, anunţ IMPORTANT pe Facebook