Alina Sorescu este dărâmată de divorțul de Alexandru Ciucu: „Lucrurile nu s-au așezat încă. E foarte complicat”

Alina Sorescu încearcă să facă față evenimentelor neplăcute din viața ei. Divorțul de Alexandru Ciucu a bulversat-o pe artistă. Aceasta se teme de cum ar putea fi afectate cele două fetițe pe care le au împreună.

10 apr. 2023, 20:45
Alina Sorescu este dărâmată de divorțul de Alexandru Ciucu: „Lucrurile nu s-au așezat încă. E foarte complicat”

Alina Sorescu trece prin cele mai cumplite momente din viața. Totul a pornit de la divorțul artistei, în vârstă de 36 de ani, de Alexandru Ciucu. Aceștia se află în plin scandal, iar majoritatea problemelor dintre ei se învârt în jurul custodiei copiilor. Cei doi au împreună două fetițe, Carolina de 9 ani și Ana Raisa de doar 6 anișori. În momentul de față acestea locuiesc la Alina Sorescu, însă judecătorii au decis custodie comună. Acest lucru presupune că două săptămâni pe lună acestea vor sta și la tatăl lor.

Citește și: Cum încearcă Alina Sorescu să-și mascheze suferința, după ce a pierdut custodia fetițelor. Imaginile postate vorbesc de la sine

Alina Sorescu a făcut noi declarații cu privire la acest subiect, explicând că pentru ea aceste momente sunt cumplite și că este conștientă că această situație va mai dura. Aceasta a mai sublinat că decizia judecătorilor nu face altceva decât să aducă haos în viața fetițelor, care sunt deja afectate de tot acest contezt.

Alina Sorescu se teme pentru starea emoțională a fetițelor ei

„În viața mea personală, lucrurile nu s-au așezat încă. Va mai dura. Dar eu trebuie să merg mai departe, să cresc ca artist, să întrețin fetițele. Mă gândesc că cel mai important este, în această perioadă, ca lor să le fie bine. Fetițele sunt pe primul plan. Este clar că această decizie aduce haos în viața a două fetițe de 9 și de 6 ani. Vorbim despre decizia ca ele să petreacă o săptămână într-o parte, o săptămână în alta. Nu vorbim de custodie exclusivă, cum se tot vorbește. Este vorba despre custodie comună, cu domiciliul la mamă și de acest program de vizită bulversant, de fapt. Cei mici, la aceste vârste, și fetițe fiind, au nevoie de continuitate și stabilitate emoțională, de o rutină, de un program, de reguli pe care să le știe, să le respecte. E foarte complicat să ai o regulă într-o parte, o regulă în alta…” a mărturisit Alina Sorescu la Teo Show.

Aceasta a mai subliniat că are încredere deplină că decizia finală va fi una benefică pentru micuțele ei.

„După 10 ani sunt întrebați copiii în instanță. Am încredere că decizia finală va fi una în beneficiul fetițelor și că nu vor fi efecte pe termen lung asupra lor. Totul a fost în mâna judecătorului de acum și va urma apel. Încă nu se știe. Procesul mai are faze, mai este. E important să ne păstrăm echilibrul. Aici nu vorbim despre noi ca părți. Vorbim strict despre fetițe, despre interesul lor superior. Toate lucrurile celelalte trebuie lăsate de o parte. Primează fetițele, liniștea lor și ca lor să le fie bine.” – a adăugat ea.

Cu toate că trece prin această perioadă extrem de dificilă, Alina Sorescu face eforturi să rămână cu zâmbetul pe buze. Pentru a mai uita de probleme, aceasta se afundă în lucrurile care îi fac plăcere, motiv pentru care, de curând, a lansat o melodie nouă. Artista a apărut în ipostaze cât se poate de sexy.

Citește și: Alexandru Ciucu, prima apariție publică după divorțul de Alina Sorescu: „Sunt 15 ani”