Cum încearcă Alina Sorescu să-și mascheze suferința, după ce a pierdut custodia fetițelor. Imaginile postate vorbesc de la sine

Cum încearcă Alina Sorescu să-și mascheze suferința, după ce a pierdut custodia fetițelor. Artista trece prin momente destul de grele în această perioadă, iar ultima lovitură a fost devastatoare pentru ea.

21 mart. 2023, 18:12
Cum încearcă Alina Sorescu să-și mascheze suferința, după ce a pierdut custodia fetițelor. Imaginile postate vorbesc de la sine
Cum încearcă Alina Sorescu să-și mascheze suferința

Cum încearcă Alina Sorescu să-și mascheze suferința. Decizia luată de judecători în ceea ce privește custodia celor două fetițe pe care le are cu Alexandru Ciucu nu a fost deloc pe placul cântăreței și anume că fetițele vor trebui să stea o săptămână la ea, o săptămână la tatăl lor, Alexandru Ciucu.

Citește și: Scene sfâşietoare cu Alina Sorescu şi fetele ei! Micuţele, obligate de instanţă să stea o săptămână cu Alex Ciucu FOTO

Cum încearcă Alina Sorescu să-și mascheze suferința

Toată această situație nu îi face bine artistei și încearcă să își păstreze calmul, focusându-se foarte mult pe activitățile profesionale. Potrivit imaginilor postate zilele acestea pe rețelele sociale, Alina Sorescu apare zâmbitoare și fără nicio urmă de tristețe pe chip.

Bineînțeles, în realitate nu este deloc așa. Chiar Alina Sorescu a recunoscut că trece printr-o perioadă grea, dar încearcă să fie puternică pentru fetițele ei. Și fanii sunt alături de ea și o încurajează. „Să-ți dea Dumnezeu putere sa treci peste toate/ Lupta pana la capat/ Fii puternica!„, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Alina Sorescu, prima reacţie după ce a pierdut fetiţele

Instanța a hotărât că cele două fetițe își vor petrece o săptămână alături de mama lor și o săptămână alături de tatăl lor. Alina Sorescu, însă, este de părere că acest stil de viață ar putea deveni extrem de bulversant pentru micuțe și este dispusă să lupte în continuare pentru a le avea pe fetițe lângă ea.

A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu țoață ființă mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este că fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu vă fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea fata de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le vă putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul scolar. Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.

 Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea: “Soluția nu are o baza legala, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, vă afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractica, fiind de natura a perpetua și accentua situația tensionata dintre parti, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor.”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.