Alina Sorescu, imaginea cu care şi-a topit fanii la început de an

Alina Sorescu nu a petrecut Crăciunul cu fetițele ei, dar fetele s-au reunit de Revelion, când Moş Crăciun a completat cadourile din acest an

01 ian. 2024, 09:42
Alina Sorescu, imaginea cu care şi-a topit fanii la început de an

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu fostul soț, designerul Alexandru Ciucu, iar anul acesta fetele celor doi, Carolina și Raisa, au serbat Crăciunul cu tatăl lor.

Fetițele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu vor avea, din nou, domiciliu la mamă. În luna martie, intrase în vigoare o hotărâre a instanței în privința modul în care se împarte timpul celor două fetițe între cei doi părinți. Atunci, instanța a hotărât să se aplice regula de o săptămână cu o săptămână, mai precis fetițele stăteau 7 zile la mama lor, iar alte 7 zile la tată.

Alina spune că nu este o premieră această situație și așa se întâmplă mereu în familiile cu părinți divorțați. În acest caz, părinții petrec alternativ sărbătorile, iar anul acesta i-a venit rândul lui Alexandru Ciucu să le aibă pe fete la el, de Crăciun.

Alina Sorescu a petrecut Crăciunul departe de fetele ei: ”Din păcate … Sunt încrezătoare că 2024 va fi un an mai liniștit”

Alina Sorescu a petrecut de Crăciun în sânul familiei sale, la Roșiorii de Vede, dar fără cele două fetițe ale sale, Raisa și Carolina. Fetele au mers anul acesta la tatăl lor, Alexandru Ciucu.

„Toată luna decembrie m-am îmbrăcat în roșu pentru că am avut spectacole și am fost la colindat! De Crăciun voi fi cu familia mea extinsă, voi petrece ca în fiecare an, la Roșiorii de Vede, acolo unde petrec de când mă știu fiecare sărbătoare de familie, de Paște, de Crăciun, nu există să încălcăm regula pe care am învățat-o de la bunica mea. Nu mai este printre noi dar încercăm să menținem această tradiție, noi, mătușile mele, unchii mei, verii mei, pentru că acum suntem deja la încă o generație și nu vrem să stricăm această tradiție frumoasă. Din păcate nu voi fi și cu fetele, ele vor fi cu tatăl lor, dar vor fi cu mine de Revelion!”, a declarat Alina Sorescu, citată de ciao.ro.

„Din păcate…”

Citește și: Ce dietă ține Alina Sorescu. Așa reușește să se mențină în formă: „Nu am făcut asta dintotdeauna, de când au apărut fetițele”

Însă de Revelion, Alina Sorescu va fi alături de fetele ei.

„Fetele au făcut scrisoare pentru Moșul și Moșul o să le viziteze ulterior când se vor întoarce acasă. De Revelion voi petrece cu fetele și cu familia, ele se vor întoarce de la tatăl lor chiar în ziua de Revelion. Așa se întâmplă, nu e o premieră în cazul nostru! În familiile unde sunt situații ca la noi sărbătorile se petrec alternativ, un an cu un părinte, un an cu celălalt părinte… În anii pari, în anii impari, așa se stabilește!”, ne-a mai povestit artista pentru Ciao.ro.

Citește și: Alina Sorescu, momente teribile din cauza unui fan obsedat. „M-am confruntat cu nişte situaţii care par desprinse din filme” VIDEO

De la noul an, Alina Sorescu își dorește mai multă liniște.

„Sunt încrezătoare că 2024 va fi un an mai liniștit decât a fost 2023 și aste este tot ce îmi doresc, stabilitate și liniște! Toată agitația care a fost în 2023 sper să se ducă și să vină un an mai bun!”, a mai mărturisit Alina Sorescu.

Alina Sorescu și creatorul de modă Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010, iar patru ani mai târziu a venit pe lume prima lor fetiță, Carolina. În 2017, s-a născut și al doilea copil al cuplului, Raisa.

Alina Sorescu a spus că neînțelegerile între ei au început chiar după nașterea fetelor. Deși ea a fost cea care a intentat divorț la începutul lui 2022, artista a mărturisit că nu a fost ideea ei să se separe de soț.