Alina Sorescu, prima reacţie despre împăcarea cu Alexandru Ciucu. Cei doi s-au afişat împreună

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au afișat împreună la deschiderea noului an școlar, alături de cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina, iar artista susţine că nu este vorba despre o împăcare, ci doar de o relaţie civilizată.

14 sept. 2023, 17:14
Alina Sorescu, prima reacţie despre împăcarea cu Alexandru Ciucu. Cei doi s-au afişat împreună
Alina Sorescu, prima reacţie despre împăcarea cu Alexandru Ciucu. Cei doi s-au afişat împreună

Alina Sorescu, prima reacţie despre împăcarea cu Alexandru Ciucu. La ultima dispută în instanță, artista a reușit să schimbe programul fiicelor sale, care nu vor mai fi nevoite să se mute, la distanță de o săptămână, la tatăl acestora. Acum, cei doi foști soți s-au afișat la deschiderea noului an școlar, alături de cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina, dar au evitat să se privească în ochi.

Deşi s-a speculat pe seama unei posibile împăcări, Alina Sorescu a fost extrem de categorică şi  a declarat că aşa ceva este exclus. „Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenti la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a declarat vedeta pentru Cancan.

Citeşte şi: Diagnostic teribil primit de Ilinca Vandici. „N-am ştiut la momentul respectiv despre ce este vorba”

În urmă cu câteva săptămâni, instanța a decis suspendarea programului fixat pentru cele două fetiţe, așa cum artista a cerut, la apel. „Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emotional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână las tata și o săptămână la mama. Așa cum a cerut tatăl. A fost o perioadă grea, eu, ca mama, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată”, a spus Alina Sorescu.

Citeşte şi: Doamna Jana a rămas fără nimic la 71 de ani, după o viaţă de muncă. „Am ajuns la cămin după ce una dintre fete mi-a vândut casa”

la rândul său, Alexandtru Ciucu a ținut să precizeze că nu se va mai căsători niciodată: „În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”.