Alina Sorescu şi Alexandru Ciucă au divorţat cu scandal. Cu cine vor sta fetiţele de Sărbători

De Crăciunul de anul acesta, Carolina și Raisa vor fi la tatăl lor, iar de Revelion, la Alina. Conform artistei, nu există posibilitatea ca toți patru să petreacă sărbătorile împreună.
Alina Costache
10 dec. 2023, 08:49
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucă au divorţat cu scandal. Cu cine vor sta fetiţele de Sărbători
Alexandru Ciucu tună și fulgeră după ce Alina Sorescu s-a bucurat de un nou câștig în instanță: „Trebuie să-mi fie bine. Nu mă mai însor”

Alina Sorescu nu a divorțat oficial nici după doi ani de soțul ei. Despărțiți de doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au reușit să spună „Nu” în faţa instanţei şi îşi împart custodia copiilor. De abia în primăvară se întâlnesc din nou în sala de judecată. Deși au fost în procese pentru fiicele lor, Raisa și Carolina, solista și designerul au ajuns la un acord privind împărțirea timpului de sărbători cu copilele lor.

Deși mult timp au negat că există probleme în paradis, Alina Sorescu a recunoscut, la începutul lui 2022, că s-a despărțit de soț. Separarea nu a fost una amiabilă, mai ales că la mijloc sunt doi copii minori. Cântăreața și-a dorit ca domiciliul fetițelor să rămână la ea, dar și designerul a cerut ca cele mici să se mute la el. După mai multe procese, instanța a decis ca Raisa și Carolina să stea cu mama lor, iar tatăl are dreptul să le ia două weekenduri pe lună și alte două zile pe săptămână.

 

„Ceea ce e acum important pentru mine este ca fetițele să fie bine. Mă concentrez, într-adevăr pe activitatea mea profesională. În rest, partea personală e în așteptare, situația este tot așa, în primăvară va fi prima înfățișare a apelului la proces. Deja suntem de doi ani. Aceștia sunt termenii”, a declarat Alina Sorescu la Antena Stars, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu vor petrece sărbătorile împreună

De Crăciunul de anul acesta, Carolina și Raisa vor fi la tatăl lor, iar de Revelion, la Alina. Conform artistei, nu există posibilitatea ca toți patru să petreacă sărbătorile împreună.

„A durat cam un an și jumătate prima fază a procesului, apoi astă-vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână cu o săptămână, dar este temporară până când procesul se va finaliza. Dar tatăl fetițelor are program de vizită, însă nu o săptămână cu o săptămână cum s-a dat în primă fază. S-a dovedit că efectele nu au fost unele bune asupra lor. Copiii au nevoie de stabilitate, de rutină, de un program. Fetele merg la tatăl lor de două ori pe lună, și două zile pe săptămână atunci când nu merg în weekend, vacanțele, iar acum vor petrece Crăciunul, pentru că în situațiile astea așa se întâmplă. Într-un an Crăciunul la un părinte, în celălalt an la celălalt părinte. Și vor fi cu mine de Revelion. Pentru fete a fost complicat în cele șase luni, nu când s-a produs ruperea, ci când s-a dat această decizie de o săptămână cu o săptămână. Atunci a fost o schimbare pentru ele. Acum suntem preocupate de școală, de activități”, a mai spus artista.

Alina Sorescu, după divorţul de Alexandru Ciucu: „Doar aşa poţi înţelege dimensiunea iubirii”. Cine este bărbatul divorţat din showbiz care îi face avansuri acum

Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea Oracolul Vedetelor, acolo unde a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, dar și despre cât de mult a schimbat-o venirea pe lume a celor două fiice ale sale.

Alina Sorescu este mamă, artist și profesor. Cel mai important rol al său, cel de mamă, a venit cu o serie de lecții pentru artistă, care spune că abia atunci a realizat ce sacrificii au făcut părinții ei pentru ea.

„Cine este persoana care te-a motivat cel mai mult în viață”, a întrebat Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii.  „Mama mea (n.r. a motivat-o cel mai mult). Mama a fost întotdeauna sprijinul meu și atunci când eram copil. Și tata a fost, dar fiind fată, cu mama aveam o legătură specială, mama era cea cu care vorbeam și vorbesc toate secretele mele, ce simt, m-a încurajat să urmez acest drum, m-a susținut, ulterior au părut fetițele, iar ea și tatăl meu au fost principalul sprijin în creșterea lor și acum, eu fiind mamă, cred că doar în momentul în care ești tu la rândul tău părinte poți să realizezi câte sacrificii au făcut părinții tăi pentru tine. Atunci poți înțelege dimensiunea iubirii.” a declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Ce dietă ține Alina Sorescu. Așa reușește să se mențină în formă: „Nu am făcut asta dintotdeauna, de când au apărut fetițele”

Cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit mamă

În calitate de mamă, vedeta s-a redescoperit și a învâțat câte resurse poate avea o femeie, fără să știe de ele. „Copiii nu vin cu instrucțiuni de folosire, trebuie să înveți în fiecare zi alături de ei. Eu nu am avut foarte multe prietene apropiate care să fi născut înaintea mea, eu totuși am născut-o pe Carolina la 27 de ani. După aceea, foarte multe prietene au născut și mă întrebau cum fac. În momentul în care naști, parcă știi cum trebuie să faci, trebuie doar să ai încredere în intuiția ta, faci ceea ce simți că este bine. Fiecare copil și mamă e în felul ei. Eu nu am citit pe forumuri, fiecare mamă știe ce este bine pentru puiul ei.”, a continuat aceasta.

Alina Sorescu: „Privesc ca pe un avantaj tot ce am trăit”

Alina Sorescu a făcut primii pași în muzică la vârsta de 4 ani. În perioada adolescenței, deja număra premiile muzicale și împărțea scena cu marii artiști ai acelor vremuri. A crescut, practic, în fața camerelor de filmat. A cântat și a prezentat emisiuni cu și pentru copii, aceasta fiind pasiunea ei cea mai mare – lucratul cu copiii.

Citește și: Alina Sorescu, despre noua iubire: „Sunt foarte dedicată atunci când vine vorba despre o relaţie”. Ce se întâmplă cu custodia după divorţul de Alexandru Ciucu

În timp ce multe vedete care au devenit celebre în copilărie spun că au făcut mari sacrificii pentru muzică, Alina vede totul ca pe un avantaj și se consideră norocoasă că a putut avea astfel de experiențe de la o vârstă fragedă.

„Privesc ca pe un avantaj tot ce am trăit. Sunt foarte mândră că la o vârstă mică reușisem să am o experiență uriașă, să trăiesc situații de care alți copii de vârsta mea nu aveau parte. Mă consider o norocoasă și sunt recunoscătoare că părinții mei mi-au observat talentul și că m-au îndrumat către asta, nepierzându-mi, totuși, copilăria. Am fost o fire meticuloasă, foarte atentă, mi-a plăcut să mă preocup și de școală, am avut premiul întâi în fiecare an. Și atunci, nu consider că am pierdut ceva făcând la nivel profesionist muzică. Am avut o copilărie frumoasă.”, ne-a mai spus Alina Sorescu, în cadrul emisiunii.

A fost un copil cuminte, extrem de atașat de mătușile sale. „Nu prea făceam trăsnăi, eram destul de liniștită, nu am făcut ceva ieșit din comun. Dacă m-aș întoarce în timp, aș face ceva în așa fel încât bunica mea pe care am pierdut-o în urmă cu câțiva ani, să mai fi stat puțin cu noi, să le mai fi văzut pe fete puțin mai mărișoare. Mă bucur totuși că am avut ocazia să o fac străbunică și să le cunoască, dar mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi. Bunica mea a fost cea care ne-a legat pe noi foarte mult ca familie, mama mai are încă două surori și mereu mamaie era liantul care ne aducea la masă, indiferent de ce situații de viață erau în familiile noastre. Asta am învățat de la ea și am o familie foarte unită.”, a mai declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

Alina Sorescu spune cine e bărbatul care i-a făcut avansuri, după divorțul de Alexandru Ciucu: „M-a sunat să mă invite la un festival”

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, cântăreața în vârstă de 37 de ani a acceptat provocarea „Sosurilor picante”. A răspuns la mai multe întrebări neașteptate, a spus numele bărbatului care i-a făcut avansuri după divorț, dar și cum a dezamăgit-o Cătălin Măruță, care a stat față în față cu artista și i-a ascultat nemulțumirile.

Alina Sorescu a mărturisit că fostul iubit al Biancăi Rus a încercat să o cucerească. Ștefan Farrel este impresarul mai multor vedete din țară și se ocupă și cu organizarea de evenimente.  „Aoleu. Da, uite la asta răspund, îl cheamă Ștefan Farrell (fostul iubit al Biancăi Rus, e organizator de evenimente și impresar pentru câteva persoane publice din România și din afară).

M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pentru care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât. Întrebarea era ”Numește un bărbat care ți-a făcut avansuri când a aflat că ai divorțat”, a declarat ea în direct la Pro TV.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!