Alina Sorescu vorbește despre căsătorie la un an de la despărțire: „Vor veni și zile mai liniștite”. Ce spune despre plecarea din țară

Alina Sorescu vorbește despre căsătorie la un an de la despărțire. Artista și designerul divorțează după 12 ani de căsnicie și se află în continuare în plin proces de divorț. Deși este o perioadă delicată pentru ea, cântăreața este optimistă în ceea ce privește viitorul ei.

23 mai 2023, 14:20
Alina Sorescu vorbește despre căsătorie la un an de la despărțire: „Vor veni și zile mai liniștite”. Ce spune despre plecarea din țară

Alina Sorescu vorbește despre căsătorie la un an de la despărțire. Vedeta a mărturisit că nu se poate gândi momentan la viața ei amoroasă, deoarece se concentrează pe creșterea fetițelor, dar și pe carieră. În ultima vreme, din punct de vedere profesional, lucrurile merg foarte bine și este extrem de fericită, pentru că are multe proiecte.

Artista a lămurit și subiecul plecării din țară, lucru pe care nu îl ia în calcul deloc, asta pentru că este atașată foarte tare de familie, prieteni și locuri dragi.

Citește și: Cu cine l-a înlocuit Alina Sorescu pe Alexandru Ciucu. Dezvăluirile momentului: „Asta nu schimbă nimic!”

Alina Sorescu vorbește despre căsătorie la un an de la despărțire

Nu mă gândesc la asta și nici nu e cazul să discut despre asta. Nu îmi doresc decât ca fetele să fie bine și să am rezultate frumoase cu munca mea, pentru ca ele să fie mândre de mine.

Din păcate, în această perioadă nu am timp și nici starea potrivită pentru hobby-uri. Mă concentrez pe fete și pe profesia mea. Probabil că vor veni și zile mai liniștite, în care să pot să fac activități de plăcere… Da, am călătorit mult încă de mică, mai ales prin prisma activității mele, dar nu mă văd locuind în altă parte decât în țara mea. Sunt foarte legată de cei apropiați mie. Am o familie extinsă foarte unită, un public care mă știe de copil, amintiri… Nu aș vrea să plec nicăieri.

În plan personal nu îmi pot face planuri pe termen lung, având în vedere că încă depindem de procese și hotărâri judecătorești. În plan profesional, lansez în această perioadă o melodie nouă solo, „Schimb de zâmbete, cu un videoclip superb. Voi lansa și cu picii un videoclip nou special pentru Ziua Copilului„, a declarat Alina Sorescu, pentru Viva.ro.