Alina Vidican a stabilit data nunții. Ce surpriză a pregătit milionarul american pentru fosta soţie a lui Cristi Borcea FOTO

Alina Vidican și Claude Senhoreti, milionarul american de origine braziliană care îi este logodnic, au anunțat că se căsătoresc. Evenimentul va avea loc, cel mai probabil, în această vară.

27 mai 2021, 17:10

Alina Vidican a stabilit data nunții. Fosta soţie a lui Cristi Borcea pare să fie îndrăgostită până peste cap de logodnicul ei, milionarul american cu care are o relație de câțiva ani deja și alături de care locuiește.

Alina Vidican a stabilit data nunții

Claude Senhoreti, logodnicul milionar al fostei soții a lui Cristi Borcea, a pregătit deja toate cele necesare pentru ca Alina Vidican să poarte, în viitorul foarte apropiat, numele lui de familie, planurile fiind, în amănunt chiar, stabilite. Astfel, de curând, la cea mai recentă cursă la care a participat Claude, ca pilot, Alina Vidican a fost, ca de obicei, alături de el ca să îl susțină, iar milionarul american a ținut să facă și anunțul cu privire la căsătoria lor. „Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a spus milionarul american de origine braziliană, conform Fanatik.

Lovitură pentru Alina Vidican. Gestul lui Cristi Borcea înainte ca blondina să anunţe că s-a logodit

Claude a surprins-o pe Alina Vidican cu o ținută cu totul și cu totul specială, personalizată pentru frumoasa româncă. Mai exact, în momentul în care a fost premiat pentru participarea la cursă, Claude reușind performanța de a urca pe podium, a ținut să se fotografieze în compania Alinei Vidican purtând tricoul pe care i l-a dedicat. Iar pe tricoul cu pricina scris, clar, „Alina Senhoreti” în loc de Alina Vidican sau Alina Borcea, semn că, în curând, frumoasa timișoreancă își va schimba, și legal, actele de identitate și va prelua numele partenerului ei de viață.

Alina Vidican se mărită cu un milionar american. Reacția lui Cristi Borcea când a aflat

Alina Vidican a renunțat la afacerile pe care le derula în Miami pentru a se dedica, în totalitate, logodnicului ei, milionarul american cu care se va căsători cât de curând. Astfel, restaurantul pe care îl conducea în Miami și care îi fusese lăsat în grijă după divorțul de Cristi Borcea, are de ceva vreme nouă echipă de management, iar fosta soție a fostului acționar de la Dinamo nu mai este implicată deloc în afacere.