Alina Vidican se mărită cu un milionar american. Reacția lui Cristi Borcea când a aflat

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se iubește de ceva vreme cu un milionar american pe care l-a cunoscut în Miami, loc în care s-a mutat acum cinci ani, după divorţul de fostul acţionar al lui Dinamo.

06 mai 2021, 08:31
Alina Vidican se mărită cu un milionar american. Reacția lui Cristi Borcea când a aflat

Alina Vidican se mărită cu un milionar american. Fosta soţie a lui Cristi Borcea are o relație cu proprietarul unei afaceri de succes din Miami pe care l-a cunoscut în momentul în care şi-a cumpărat un Ferrari!

Alina Vidican se mărită cu un milionar american

„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă”, a spus pentru Fanatik  o sursă foarte bine informată despre viața Alinei Vidican de la Miami, care a adăugat: „Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida”. Acum aproape două săptămâni, cei doi au decis să își oficializeze relația, iar Claude, romantic peste măsură, a cerut-o în căsătorie pe Alina Vidican, care acceptat fără să stea pe gânduri: „Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”.

Alina Vidican l-a uitat definitiv pe Cristi Borcea. S-a afișat la brațul altui bărbat FOTO

Alina Vidican a trecut la sfârșitul anului trecut prin clipe cumplite după ce tată ei s-a stins din viață din cauza unei boli cumplite, un cancer care a recidivat și care, din păcate, a fost descoperit mult prea târziu, medicii fiind neputincioși în fața bolii care l-a măcinat pe bărbat. Cu toate acestea, a decis să se logodească, data de 26 aprilie fiind una pe care, probabil, nu o va uita niciodată, mai ales că milionarul a cerut-o de soție cât se poate de romantic și i-a dăruit o bijuterie superbă drept inel de logodnă.

Alina Vidican are 37 de ani și este mama a doi copii pe care-i are cu Cristi Borcea, Alexandru (9 ani) și Gloria (6 ani). Cei doi au divorțat acum cinc ani, în momentul în care s-a aflat că Cristi Borcea are o relație cu Valentina Pelinel.