Alina Vidican a uitat de Cristi Borcea şi plănuieşte să facă un copil

Alina Vidican a uitat de Cristi Borcea şi plănuieşte să facă un copil.

10 apr. 2019, 07:46
Alina Vidican a uitat de Cristi Borcea şi plănuieşte să facă un copil

Fosta sotie a lui Cristi Borcea si-a refacut viata si planuieste sa faca un copil in viitorul apropiat, scrie ciao.ro.

Alina Vidican a trecut peste separarea de Cristi Borcea, iar de mai bine de doi ani si-a facut o alta viata departe de el si de tara, stabilindu-se in Miami, SUA.

Locuieste acolo alaturi de cei doi copii ai sai si este mult mai linistita. Insa nu i-a fost usor sa treaca peste despartirea de omul de afaceri Cristi Borcea, fiind profund ranita de cum au decurs lucrurile.

Citeşte şi Cristi Borcea, externat în mare secret din spital. De ce suferă omul de afaceri

Insa Alina a dovedit ca este o femeie puternica si a decis sa lase trecutul deoparte si sa-si vada mai departe de viata. Chiar este decisa sa-si gaseasca un partener de viata si se gandeste sa mai faca un copil, fiindca este tanara.

„Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil” a spus o sursa din apropierea Alinei Vidican.

Au trecut trei ani de cand Alina Vidican si Cristi Borcea si-au incheiat socotelile si au divortat in fata notarului. Cei doi erau impreuna din 2011 si parea ca nimic nu o sa-i desparta.

Au impreuna doi copii frumosi, pe Alexandru si Gloria, insa copiii nu au fost suficienti pentru a le intari relatia, astfel ca au ajuns la un acord comun ca despartirea este cea mai buna varianta, chiar daca nu si cea mai usoara.