Alina Vidican dă lovitura de graţie! Ce decizie a luat soţia lui Borcea când nimeni nu se mai aştepta

Alina Vidican a plecat de câteva săptămâni în SUA, la Miami, preferând să se ţină departe de tot scandalul cu copilul Valentinei Pelinel şi al lui Cristi Borcea. Când toată lumea credea că plecarea ei va fi definitivă, blonda se pregăteşte să dea lovitura de graţie.

RomaniaTV.net
14 mai 2016, 11:17

Alina Vidican se pregătește să revină în România! Decizia a fost luată cu toate că s-a spus că ea a fost practic exilată de Cristi Borcea, care este decis să divorţeze şi să-şi trăiască fără oprelişti povestea de iubire cu Valentina Pelinel. Încă doamna Borcea a început eja pregătirile pentru revenirea ei pe pământ românesc.

Conform unor apropiați de-ai familiei timișorencei, Alina Vidican este îngrozită de ideea de a locui departe de țară, aşa că se va întoarce alături de familia ei la Timişoara. Alina a trimis deja rudelor sale banii necesari pentru reamenajarea apartamentului în care va locui, unul extrem de spațios, situat într-o zonă bună a Timișoarei.

De la începutul anului, atunci când a făcut anunțul că este însărcinată, despre relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-a tot vorbit, cu atât mai mult cu cât fostul acționar dinamovist a decis să divorțeze de cea de-a doua lui soție, timișoreanca Alina Vidican. De altfel, aceasta a plecat, acum mai bine de o lună, din România, stabilindu-se pentru o bună perioadă de vreme la Miami, ea urmând să revină în țară pentru a semna actele divorțului de fostul acționar dinamovist.