Alina Vidican este în doliu. Tatăl ei a murit: „A recidivat cancerul”

Alina Vidican este în doliu, după ce tatăl ei a murit în urma unei boli grave. Vedeta se află în Statele Unite, acolo unde locuieşte de mai mulţi ani, şi îi este foarte greu, deoarece nu a putut să vină, să îşi ia rămas bune de la părintele ei.

05 ian. 2021, 11:54
Alina Vidican este în doliu. Tatăl ei a murit: „A recidivat cancerul”

Alina Vidican este în doliu. „A murit, s-a stins! A recidivat cancerul după ce, acum 16 ani, a mai luptat o dată cu el și a învins. S-a stins, am aflat că este bolnav mult prea târziu, nu s-a mai putut face nimic. Măcar că nu a suferit, nu a avut dureri.

Ionel s-a vindecat, acum 16 ani de un cancer la plămâni. Atunci a fost o minune, am crezut că am trecut de probleme. Acum însă, a recidivat cancerul, noi nu am aflat, nu a avut semne și, când am fost la un control, deja a fost prea târziu. S-a stins, fără dureri, dar nu îl mai am lângă mine”, a spus Mariana, mama Alinei Vidican, pentru Wowbiz.

Citeşte şi: Alina Vidican nu mai vrea să audă de naşul Gigi Becali. Gestul pe care nu a putut să i-l ierte NICIODATĂ

Alina Vidican, împreună cu tatăl său şi unul dintre copii.

Alina Vidican este în doliu

Mariana Vidican a făcut şi o postare pe Facebook, unde îşi plânge soţul, mărturisind că îi este extrem de dor de el.

Au trecut 4 saptamani de când ai plecat la ceruri la Domnul, Tati meu drag… Până acum nu am avut puterea să reacționez…. Astăzi am realizat că timpul nu a mai avut răbdare cu tine.

Te las acum, Om frumos și suflet minunat! Mă duc să ascult tăcerea ta. Mă duc să plâng. Odihnește-te în pace, soțul meu iubit, tată drag și bunic minunat! Veșnic vei rămâne în inima și sufletele noastre”, este postarea făcută pe conturile sale de socializare de mama Alinei Vidican.

Citeşte şi: Alina Vidican, transformare radicală după mai multe operaţii estetice. Nici măcar Cristi Borcea nu o mai recunoaşte dacă o vede! FOTO