Alina Vidican nu mai vrea să audă de naşul Gigi Becali. Gestul pe care nu a putut să i-l ierte NICIODATĂ

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, nu mai vorbeşte cu nașul Gigi Becali. Aceasta consideră că patronul celor de la FCSB știa că soţul ei o înşeală cu Valentina pelinel, dar nu a făcut nimic pentru a-și aduce finul pe calea cea bună.

23 iul. 2020, 12:57
Alina Vidican nu mai vrea să audă de naşul Gigi Becali. Gestul pe care nu a putut să i-l ierte NICIODATĂ

Cristi Borcea are nu mai puțin de 10 copii cu patru femei. Nouă dintre aceștia provin din cele trei căsnicii, iar cel de-al zecelea, o fetiță, dintr-o relație pasageră cu o avocată. În 2011, Cristi Borcea a divorțat de prima soție, Mihaela, pentru a se căsători cu cea care i-a fost amantă timp de opt ani, Alina Vidican. De altfel, el s-a însurat cu tânăra la câteva luni după ce a redevenit un bărbat liber. În scurt timp, Alina s-a transformat din amanta iubită în soția înșelată.

Cum l-au desfigurat operaţiile estetice pe Cristi Borcea. Câte intervenţii are în realitate fostul boss al lui Dinamo

Încă din primul an de căsnicie cu Alina, Cristi Borcea a pus ochii pe Valentina Pelinel. Omul de afaceri s-a îndrăgostit atât de puternic, încât nu a mai contat faptul că era însurat, nici că i se pusese pata pe cea care era soția unuia dintre cei mai buni prieteni, Cristian Boureanu. Au urmat, mai apoi, condamnarea la închisoare și încarcerarea omului de afaceri, iar de aici, povestea devine și mai interesantă. În numai trei ani, Cristi Borcea a mai făcut un copil cu Alina, a divorțat mai apoi de ea, i-a făcut un copil Valentinei Pelinel, a luat-o și de nevastă într-o permisie, și i-a mai făcut două fetițe!

Motivul pentru care Valentina Pelinel nu a dat niciodată BAC-ul. Cristi Borcea l-a luat la 26 DE ANI

Gigi Becali, naș la căsătoria cu Alina Vidican, nu a fost foarte încântat, însă a trebuit să le accepte, limitându-se la a-i da câteva sfaturi. De la divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican, însă, nu a mai dorit să țină legătura cu nașul Gigi Becali: „Ea a considerat că Gigi Becali a știut mereu de relația dintre Cristi și Valentina și nu a făcut nimic, deși se declară familist convins. Mai mult, ea îi reproșează nașului că ar fi legat, pe ascuns, o amiciție cu Valentina, pe care a acceptat-o mult prea repede ca fiind parte din familie. Alina s-a simțit trădată, pur și simplu a luat-o ca pe un complot împotriva ei”.