Alina Vidican, GEST NEAŞTEPTAT înainte de DIVORŢ. Ce a făcut înainte să semneze ACTELE

Alina Vidican a divortat, joi, dupa cinci ani de casnicie, de Cristi Borcea, aflat actuamente dupa gratii la Poarta Alba.

18 nov. 2016, 16:51
Alina Vidican, GEST NEAŞTEPTAT înainte de DIVORŢ. Ce a făcut înainte să semneze ACTELE

Divortul s-a facut, in mare secret, la penitenciar, in fata unui notar, iar inainte de a ajunge la fata locului, blondina a stat cateva zile la Timisoara.

Alina Vidican a acceptat divortul doar dupa ce Cristi Borcea i-a promis si bani multi, 120.000 de euro, provenind din vila din Pipera, si 10.000 de euro pe luna pentru copii.

Pe de alta parte, surse din preajma fostului cuplu sustin ca Alina Vidican nu ar fi dorit sa divorteze nici acum, de aceea, pentru a fi sigura ca este bine sa faca acest pas a apelat si la familia ei, aflata la Timisoara.

Cristi Borcea şi Alina Borcea au divorţat OFICIAL. Toate detaliile ÎNŢELEGERII de la NOTAR

„Alina s-a intors din America saptamana trecuta, alaturi de copiii ei. Ca de obicei, s-a dus in casa din Pipera. In urma cu trei zile, fara sa stea pe ganduri, a luat avionul si a plecat la Timisoara, pentru a fi alaturi de persoanele dragi si a le cere un ultim sfat legat de divort, in special mamei sale, care, se stie, multa vreme nu a fost de acord cu acest mariaj. Acolo, s-a mai linistit si, dupa discutii intense, a inteles ca nu mai are de ce sa lupte pentru o cauza pierduta. Asa ca, a semnat divortul si, in continuare, se va gandi numai la viata ei. Nu a mai vrut sa fie mereu cu lacrimi in ochi”, au dezvaluit persoane apropiate cuplului pentru WOWbiz.ro.