Alina Vidican, anunţ important după pandemia de coronavirus. Cum se descurcă la Miami fosta soţie a lui Cristi Borcea

Alina Vidican s-a stabilit după divorţul de Cristi Borcea la Miami, împreună cu cei doi copii ai săi. Afacerea lăsată de fostul soţ, un restaurant de lux, nu i-a prea adus beneficii în ultimele luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

25 mai 2020, 13:17
Alina Vidican, anunţ important după pandemia de coronavirus. Cum se descurcă la Miami fosta soţie a lui Cristi Borcea

Alina Vidican a decis acum două luni să închidă restaurantul și să presteze doar livrare la domiciliu, metodă a fost folosită, de altfel, în majoritatea regiunilor din SUA din cauza pandemiei de coronavirus. După ce măsurile de siguranţă s-au mai relaxat, Alina Vidican a redeschis restaurantul.

Alina Vidican, transformare radicală după mai multe operaţii estetice. Nici măcar Cristi Borcea nu o mai recunoaşte dacă o vede! FOTO

„Vă anunțăm cu bucurie că am revenit la programul normal! Vă așteptăm cu brațele deschise, bineînțeles păstrând distanța socială”, este anunțul postat de fosta soţie a lui Cristi Borcea.

ACTUL SECRET pe care l-au semnat toate soţiile lui Cristi Borcea. Pentru asta au primit în schimb BANI şi AFACERI

Alina Vidican a adăugat în meniul restaurantului majoritatea bucatelor cu specific traditional românesc, cele mai multe fiind din zona Ardealului și Banatului. Astfel, pe lângă deja tradiționalele mâncăruri în genul mămăligă cu brânză și cu smântână (8,95 dolari) sau ciorba de burtă (7,95 dolari), în meniu se află și o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului, precum gulașul (16,95 dolari), la care, evident, se adaugă o selecție serioasă de tot felul de băuturi de prin Transilvania precum țuica sau pălinca, dar și vinuri scumpe, românești.