Cum l-au desfigurat operaţiile estetice pe Cristi Borcea. Câte intervenţii are în realitate fostul boss al lui Dinamo

Cristi Borcea a apleat în ultimii ani la ajutorul operațiilor estetice pentru a șterge de pe chip câțiva ani. Transformarea fosului şef de la Dinamo este vizibilă, iar mulţi sunt de părere că acesta a exagerat cu intervenţiile la nivelul feţei!

11 iul. 2020, 07:09
Cum l-au desfigurat operaţiile estetice pe Cristi Borcea. Câte intervenţii are în realitate fostul boss al lui Dinamo

Cristi Borcea, 50 de ani, a avut grijă să se trateze de câteva afecțiuni care i-au fost aproape fatale după gratii, iar mai apoi a dat iama la o clinică de înfrumusețare, pentru a se asigura că șterge complet toate ridurile dobândite în cei cinci ani petrecuţi la închisoare.

Cristi Borcea, chef la piscină cu berbecuţ la proţap în plină pandemie. Imagini fabuloase de la petrecere VIDEO

Fostul şef al lui Dinamo nu se afla la prima operație, iar de-a lungul anilor a fost un client fidel al medicilor esteticieni. Însă, de fiecare dată a știut să păstreze o limită, iar intervențiile lui au fost extrem de discrete. Totuşi, la ultima sesiune de înfrumusețare, acesta a cam exagerat cu botoxul și acidul hialuronic încât a ajuns de nerecunoscut.

Cristi Borcea a fost la un pas de sinucidere în închisoare

Pe lista de intervenții de la nivelul feței putem trece botoxul din frunte, și din jurul ochilor, acid hialuronic în pometi și în jurul bărbiei, a suferit o blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), iar mai apoi și-a vopsit sprâncenele perfect spilcuite, precum și părul. Fostul patron al lui Dinamo nu are de gând să se oprească aici!