Alina Vidican, răsfăţată de soţul milionar. Ce surpriză i-a făcut blondinei: „Eşti cea mai frumoasă femeie”

Alina Vidican, răsfăţată de soţul milionar. Fosta soție a lui Cristi Borcea l-a cunoscut pe brazilianul Claude Senhoreti în urmă cu aproximativ 4 ani, la o petrecere aniversară. A fost dragoste la prima vedere, însă nu au grăbit lucrurile, ci au lăsat relația să evolueze treptat.

17 feb. 2022, 11:54
Alina Vidican, răsfăţată de soţul milionar. Ce surpriză i-a făcut blondinei: „Eşti cea mai frumoasă femeie”
Alina Vidican, răsfăţată de soţul milionar

Alina Vidican, răsfăţată de soţul milionar. Claude Senhoreti își arată dragostea și admirația față de soția sa cu fiecare ocazie. Pe lângă vorbele alese, brazilianul o răsfață pe blondină și cu gesturi romantice.

Alina Vidican, răsfăţată de soţul milionar

Ultima surpriză pe care i-a oferit-o româncei a fost de Ziua Îndrăgostiților. Buchetul imens oferit alături de declarația de dragoste le-a postat și pe Instagram.

La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, dragostea mea! Mulțumesc că mă susții mereu și ești lângă mine. Te iubesc, ești cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o vreodată, atât în interior, cât și în exterior.„, a scris Claude Senhoreti pe pagina sa de Instagram, unde a postat și câteva fotografii alături de Alina Vidican.

Citeşte şi: Imagini incredibile! Ce a făcut Alina Vidican pentru noul ei soţ milionar, înainte să vină în România FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Într-un interviu acordat, el a vorbit despre partenera sa de viață și cât de mult o admiră. „Și eu sunt fericit, am fost binecuvântați amândoi, am fost sortiți, ne plac aceleași lucruri, va fi o adevarată plăcere să îmi împart viața cu Alina.

Ea este mereu la curse cu mine, este prezentă, niciodată nu m-am gândit că mă voi mai căsatori în viața asta, dar ea m-a făcut să mă răzgândesc. Ea e pasionată de curse și am zis că nu pot să las să îmi scape o astfel de femeie.

Când Alina vine la curse, mă așteaptă, are răbdare, știe că trebuie să mă concetrez înainte, mă susține, îmi aduce apă, prosoape, dar nu-mi spune nimic, ca să nu mă deconcentrez.

Ca un brazilian bun ce sunt, întotdeauna este bine să sărbătorim, acum am și eu familie în România, am cunoscut și prieteni de-ai ei, și cultura românească este asemănătoare cu cea braziliană. Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie în România„, a mărturisit Claude Senhoreti.