Imagini incredibile! Ce a făcut Alina Vidican pentru noul ei soţ milionar, înainte să vină în România FOTO

Alina Vidican şi-a refăcut viaţa alături de un milionar de origine braziliană. Nunta a avut loc în luna august, în SUA, iar cei doi îndrăgostiţi ar putea ajunge şi în România.

01 oct. 2021, 17:03
Imagini incredibile! Ce a făcut Alina Vidican pentru noul ei soţ milionar, înainte să vină în România FOTO

Ce a făcut Alina Vidican pentru noul ei soţ milionar, înainte să vină în România. Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti, un afacerist de origine braziliană pe care l-a cunoscut la Miami, acolo unde s-a stabilit după divorţul de Cristi Borcea.

Ce a făcut Alina Vidican pentru noul ei soţ milionar

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta cu Claude Senhoreti. Milionarul i-a cumpărat un bolid de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care a avut loc cununia. Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge, potrivit cars.com, până la 450.000 de dolari.

Alina Vidican și milionarul brazilian Claude Senhoreti s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

„Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie”, a dezvăluit Claude Senhoreti, care este un potent om de afaceri. Soţul Alinei Vidican este proprietarul unei companii care se ocupă cu vânzarea bolizilor de lux. Şi fosta soţie a lui Cristi Borcea este pasionată de maşinile de sute de mii de euro, după cum se poate vedea într-un clip postat de soţul ei.. „În sfârşit am găsit pe cineva să îmi schimbe anvelopele”, a glumit Claude Senhoreti pe Instagram.

Alina Vidican, bătută de Cristi Borcea. A recunoscut tot: „Da, am lovit-o”

Claude Senhoreti şi Cristi Borcea s-ar fi cunoscut deja. Cel care a făcut primul pas a fost chiar fostul patron al lui Dinamo, care i-a cerut Alinei Vidican să îl aducă pe soţul ei în România, pentru a-l cunoaşte pe bărbatul care stă în preajma copiilor săi!