Alina Vidican S-A TUNAT în America. A dat 51.000 USD pentru faţă, sâni şi fund FOTO

Alina Vidican a petrecut Sărbătorile în America, alături de familia fratelui său, iar din fotografiile postate de acesta pe reţelele de socializare se vede o schimbare radicală a fostei soţii a lui Cristi Borcea.

05 ian. 2017, 09:09

Alina Vidican s-a tunat la o clinică din America, iar preţul a fost pe măsură, scrie Click. Acum, fosta soţie a lui Cristi Borcea are un fund bombat, sâni mari şi o faţă nouă.

Alina Vidican s-a transformat într-o bombă sexy, după ce şi-a mărit sânii şi fundul, iar recent şi-a făcut câteva modificări şi la nivelul feţei.

Alina Vidican a trecut peste DIVORŢ. Cu ce bărbat a petrecut Crăciunul în America FOTO

„Alina arată mult mai bine acum, cu intervenţiile pe care şi le-a făcut. Fundul este mai bombat şi asta se poate obţine cu ajutorul implantului fesier, a umplerii cu acid hialuronic sau cu grăsime proprie, şi poate costa 15.000 USD. Sânii şi i-a mărit cu proteze siliconice, probabil a optat pentru 380 de mililitri ca şi mărime, iar preţurile variază între 10.000 şi 30.000 USD. Şi faţa este schimbată, datorită liftingului prin umplere cu grăsime proprie sau cu acid hialuronic. Se mai pot adăuga fire resorbabile pentru ridicarea feţei. Putem observa linia sprâncenelor, pomeţii mai proeminenţi. Pentru modificările de lafaţă, probabil a plătit în jur de 6.000 USD”, a spus medicul estetician Victor Schwartz.

La un simplu calcul, Alina Vidican a cheltuit în jur de 51.000 USD să arate mai sexy.