Alina Vidican se întoarce fericită la Miami. Ce a obţinut de la Cristi Borcea, fără ştirea Valentinei Pelinel

După ce, timp de câteva luni, a petrecut o vacanță de vis în România și s-a relaxat cât de bine a putut în compania părinților și a copiilor ei, Alina Vidican a luat decizia să se întoarcă, totuși, la Miami.

RomaniaTV.net
30 aug. 2017, 15:07
Alina Vidican se întoarce fericită la Miami. Ce a obţinut de la Cristi Borcea, fără ştirea Valentinei Pelinel

Alina Vidican a decis să se întoarcă în Miami și să continue munca pentru deschiderea câtorva localuri cu specific românesc. Mai mult, spun sursele noastre, Alina a negociat cu fostul ei soț cu privire la afacerile pe care le vrea deschise în orașul american și i-a fost promis tot sprijinul financiar de care ar avea nevoie pentru a le asigura un viitor liniștit celor doi copii pe care îi au împreună.
Fosta soție a lui Cristi Borcea vrea să deschidă restaurante cu specific românesc în Miami, iar acest lucru înseamnă, evident, că trebuie să investească sume de ordinul zecilor, chiar sutelor, de mii de dolari, ceea ce înseamnă că venirea ei în România a fost una mai mult decât rentabilă, scrie spynews.ro.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în „Dosarul transferurilor”.