Alina Vidican, surpriză NEPLĂCUTĂ la Miami

Alina Vidican a avut, de curând, de o surpriză cât se poate de neplăcută, la Miami. Iar asta pentru că, în timp ce s-a dedicat creșterii și educării celor doi copii pe care îi are cu fostul ei soț, Cristi Borcea, timișoreanca s-a neglijat pe sine.

05 apr. 2017, 19:18
Alina Vidican, surpriză NEPLĂCUTĂ  la Miami

Alina Vidican a început o serie de cursuri pentru a reuşi în lumea afacerilor cu restaurante, dorința ei fiind de a deschide în Miami câteva asemenea stabilimente. De curând, fosta soţie a lui Cristi Borcea a mers la examen dar, din păcate pentru ea, rezultatele nu au fost suficiente pentru ca timișoreanca să absolve testul necesar.

Alina Vidican a împlinit 33 DE ANI. Cum a petrecut la MIAMI

Cu toate acestea, Alina Vidican este decisă ca la următoarea examinare, care va avea loc după Paștele Ortodox din acest an, să facă o figură mai frumoasă pentru ca apoi să înceapă să investească sume importante de bani în afaceri, scrie SpyNews.

Alina Vidican este decisă, dacă restaurantele vor avea succes, să investească și într-un hotel, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul timpului, a căpătat experiența necesară, la Timișoara, ea fiind cea care a condus afacerea fostului ei soț din orașul de pe Bega.