Alpaca poliţistului Marian Godină a devenit vedetă internaţională

Marian Godină şi-a luat alpaca în urmă cu câteva luni şi de atunci, Pablo face senzaţie pe reţelele de socializare. Povestea sa a fost prezentată pe larg chiar şi la o televiziune din Columbia. 

RomaniaTV.net
16 mai 2019, 07:47
Alpaca poliţistului Marian Godină a devenit vedetă internaţională

Pablo, alpaca poliţistului Mihai Godină, este o vedetă consacartă deja acasă, la Brașov. Faima sa a depășit însă granițele ţării, iar povestea sa a fost prezentată pe larg chiar și la o televiziune din Columbia.

„El este Pablo, cea mai cunoscută și în același timp, cea mai neobișnuită mascotă din România. Este o alpaca iar Marian, stăpânul său, este la fel de cunoscut ca și ea. Este un polițist devenit scriitor. Marian documentează fiecare mișcare a animăluțului și postează totul pe rețelele de socializare.

Polițistul l-a adoptat pe Pablo la insistențele soției sale Georgiana. Primele poze cu simpaticul animăluț au strâns mii de aprecieri și sute de comentarii, iar cei doi i-au creat o pagina specială pe Facebook”, se arată în reportajul difuzat de televiziunea din Columbia.

Cum animalele de companie stau de obicei în casă, Marian Godină a decis să nu trateze alpaca diferit. Încercarea a eșuat. Polițistul și soția sa au construit un grajd pentru Pablo şi au adus fân. Godină a primit comentarii amuzante la postarea de pe Facebook, inclusiv cum l-ar putea însoţi alpaca la patrulare.