Alpinista Dor Geta Popescu, moartă în avalanşa din Retezat, va fi înmormântată miercuri la Râşnov

Trupul alpinistei Dor Geta Popescu, care a pierit în avalanşa din Masivul Retezat, va ajunge, luni seara, la Râşnov, înmormântarea ei urmând să aibă loc miercuri.

24 apr. 2017, 18:59
Alpinista Dor Geta Popescu, moartă în avalanşa din Retezat, va fi înmormântată miercuri la Râşnov

Trupul neînsufleţit al Getei Dor Popescu va ajunge în cursul serii de luni la Râşnov şi va fi depus într-un sicriu alb, la capela Bisericii Sf. Nicolae de pe strada I.L. Caragiale, la câţiva metri de casa părintească.

Apropiaţii familiei au declarat că tatăl fetei, Ovidiu Popescu, a plecat de la spitalul din Hunedoara unde era internat, pentru a fi alături de fiica lui, care va fi înmormântată miercuri, scrie Mediafax.

Alpinistul Erick Gulacsi, de 13 ani, care a murit alături de Dor Geta Popescu a fost dus la Crematoriul din Cluj pentru a fi incinerat, confrom deciziei părinţilor.

Doi copii, campioni la alpinism, au murit, sâmbătă, surprinşi de o avalanşă în Munţii Retezat. De asemenea, cinci persoane surprinse de avalanşă, printre care şi taţii celor doi copii, au fost transportate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la spitalele din judeţul Hunedoara pentru investigaţii.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

Citeşte şi AVALANŞĂ RETEZAT. Alpinistul Torok Zsolt, despre tragedia în care doi copii au murit: Eroare umană, muntele nu e ucigaş