Altex angajează peste 90 de persoane în ţară

Altex recrutează 80 de persoane în această perioadă pentru magazinele pe care le va deschide în curând în şase oraşe, şi mai bine de 10 candiaţi la magazinele deja prezente pe piaţă.

RomaniaTV.net
03 nov. 2015, 06:55
Altex angajează peste 90 de persoane în ţară

Oferta de muncă la Altex

Altex Romania va deschide în curând magazine în oraşele Cluj, Constanţa, Timişoara, Feteşti, Reghin, Târgovişte, unde angajează 80 de casieri şi asistenţi de vânzări. 

Te califici pentru aceste posturi dacă ai cel puţin studii medii, experienţă relevantă în promovarea şi vânzarea de produse electronice, electrocasnice, entertainment, IT şi comunicaţii; cunoştinţe de operare PC (Microsoft Office – Word, Excel , E-mail), poţi performa sub presiune, eşti orientat către clienţi şi rezultate, ai abilităţi de analiză şi de rezolvare a problemelor, uşurinţă în stabilirea relaţiilor interpersonale. 

Amănunte găsiţi aici. 

Altex Romania angajează cinci asistenţi de vânzări şi cinci casieri în magazinele Altex şi Media Galaxy din ţară. Detalii găsiţi aici şi aici.  

Altex Romania angajează un declarant vamal în Ilfov.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de legislaţie vamală, despre operaţiuni import-export şi vamale, are cunoştinţe de operare Microsoft Office, Mantis şi Atlantis, e atent la detalii, are spirit de observaţie dezvoltat, abilităţi de comunicare, e tenace, responsabil, integru şi are spirit de echipă. Amănunte, aici.

13 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi.

Altex Romania angajează pe posturi de manipulant şi de şofer la Timişoara. Candidatul potrivit pentru postul de manipulant are minimum 10 clase, este rezistent la efort fizic, responsabil, atent la detalii, punctual. Te califici pentru postul de şofer dacă ai permis auto categoria B, minimum doi-trei ani experienţă de condus, studii medii, cel puţin un an experienţă în distribuţie marfă, nu ai cazier şi nici nu ai avut permisul suspendat. 22 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă. Detalii găsiţi aici. 

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Altex o găsiţi aici.