Alţi 3 români din străinătate au murit din cauza coronavirusului. Bilanţul deceselor a ajuns la 11

Grupul de Comunicare Strategică a transmis, joi, că alți 3 români din străinătate, mai exact din Italia, Franța și Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel că bilanțul deceselor de la începutul epidemiei ajunge la 11.

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 12:23
Alţi 3 români din străinătate au murit din cauza coronavirusului. Bilanţul deceselor a ajuns la 11
În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 59 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19: 44 în Italia, 4 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, 3 în Franța și câte unul în Tunisia, Irlanda, Marea Britanie și Luxemburg.
 
De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment au decedat 11 cetățeni români aflați în străinătate – 8 în Italia, 2 în Franța și unul în Marea Britanie, conform datelor transmise joi de către Grupul de Comunicare Strategică.
 
 
Bilanțul anunțat cu o zi în urmă era de 8 decese – 7 în Italia şi unul în Franţa, ceea ce înseamnă că în ultimele 24 de ore alți trei români au murit în Italia, Franța și Marea Britanie.
 
În România, până astăzi, 26 martie, au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).
 
Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 28 la București, 6 la Craiova, 5 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași), potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Citeşte şi: BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. 1029 persoane infectate cu COVID-19 până joi, 26 martie. 123 de cazuri noi în ultimele 24 de ore