Alvarez a cerut-o pe Dia de la 5Gang de soţie, în direct: „Am încercat să par un pic arogant, ca să o atrag”

El este un vlogger celebru, iar ea este singura fată din trupa 5Gang. Alvarez și Dia, căci despre ei este vorba, au decis să ducă relația lor la un alt nivel. Încurajat de Cătălin Măruţă, Alvarez a cerut-o pe iubita lui, Dia, de soţie, în direct.

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 13:25

Cei doi tineri care se iubesc de mai bine de doi ani și locuiesc împreună au fost invitați săptămâna trecută în emisiunea „La Măruță”, acolo unde au vorbit despre relația lor și despre planurile lor de viitor.

Suntem împreună de doi ani şi patru luni. El era pe Youtube, live, cu un prieten, şi eu am scris pe live-ul acela, iar de atunci ne-am scris. Pot să spun că eu m-am băgat în seamă„, a declarat Dia.

Vloggerul a declarat că la început a încercat să pară puţin arogant, ceea ce a ajutat. O consideră pe Dia iubita perfectă, doarece se ceartă foarte rar şi asta pentru ştiu amândoi când trebuie să lase de la ei, pentru a nu izbucni un conflict.

Am încercat să par un pic arogant, ca să o atrag, şi a mers. Atunci, nu exista 5Gang. Dia este iubita perfectă. Noi nu ne certăm aproape niciodată şi cred că suntem destul de potriviţi. Stăm la părinţii mei, dar o să ne mutăm singuri la un moment dat. Camerele sunt vizavi, ne auzim unii pe alţii, cum ar veni. Am cunoscut-o pe mama Diei, e diferită faţă de părinţii mei, a prins mai mult vremea lui Ceauşeşcu”, a mărturisit Alvarez.

Întrebați de Cătălin Măruță dacă se gândesc la căsătorie, Alvarez a afirmat că i-a trecut acest gând prin cap, dar că și-ar dori să facă acest pas după ce va împlini 20 de ani, adică peste câteva luni: „Mă gândeam să te cer, la un moment dat, poate peste două luni, când fac 20 de ani

Îţi dau verigheta mea, să o ceri pe Dia acum, în direct, în căsătorie„, i-a spus Cătălin Măruţă. Până la urmă, el și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Dia în direct.

Diana, vrei să fii soţia mea?, a întrebat-o Alvarez, iar Dia a răspuns imediat: „DA„. Momentul a fost apreciat şi aplaudat de spectatori.