Aly Pian, noul lider al clanului Duduianu, la doar 21 de ani: „Inima mea e praf, dar n-am cum să cad în viața mea”

Aly Pian este noul lider al clanului Duduianu. La doar 21 de ani, fiul lui Emi Pian şi-a câştigat respectul "familia" interlopilor. La parastasul tatălui său, respectiv pe 1 martie, Aly Pian a ținut un discurs emoționant, unde a vorbit despre sentimentele lui.

17 mart. 2021, 10:11
Aly Pian, noul lider al clanului Duduianu, la doar 21 de ani: „Inima mea e praf, dar n-am cum să cad în viața mea”
Aly Pian, noul lider al clanului Duduianu

Aly Pian, noul lider al clanului Duduianu. ”În afara faptului că inima mea e praf. Să moară… dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă intersează absolut nimic.

Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei. De copiii mei, de nepoții mei, de frățiorii mei, de măicuța mea și atât!

Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, să moară…. știi cum e inima mea? Împrăștiată, distrusă definitiv. Dar eu, la modul ăla la care voia tăicuțul meu, așa o să fiu. Și n-am cum să cad în viața mea și o să fiu cum vrea el și inima lui”, a spus Aly la parstasul lui Emi Pian.

Citeşte şi: Fiul lui Emi Pian jură să răzbune moartea tatălui său: „Sânge cu sânge plătim!” VIDEO

Aly Pian, noul lider al clanului Duduianu

Familia și cunoscuții acestuia s-au adunat în casa Duduienilor și l-au plâns din nou, la mai bine de șapte luni de când a trecut în neființă.

La eveniment au fost prezenți persoane apropiate ale lui Emi Pian, dar și Florin Salam, Adi Minune și Costel Biju care au cântat în memoria lui. Emi Pian a fost sărbătorit cu masă mare și cântece de jale. Maneliștilor li s-a alăturat și Aly, fiul cel mare al lui Emi Pian, pe numele lui real Gabriel Duduianu.

Îți plăcea cu familia/Acum un an cu toți dansam/Dar de azi, de ziua ta, nu e, nu e nimenea/Și mă uit la mama mea/E bolnavă, săraca”, sunt câteva din versurile dedicate de cei doi maneliști.

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost executat în dimineața zilei de 4 august de un individ din clanul rival. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România.

A fost ucis anul trecut de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila. Scandalul terminat cu moartea lui Emi Pian a pornit de la un joc de barbut.