Patronul unei frizerii din Roşiori, snopit în bătaie de membrii unui clan interlop înrudit cu clanul Pian VIDEO

Un tânăr din Roşiori de Vede a fost bătut în faţa propriului salon de frizerie, pentru că a refuzat să-l tundă pe fiul liderului clanului Buse, grupare cunoscută pentru violenţa cu care acţionează pentru rezolvarea disputelor.

12 ian. 2021, 23:43
Patronul unei frizerii din Roşiori, snopit în bătaie de membrii unui clan interlop înrudit cu clanul Pian VIDEO
Foto: Gândul.ro

Patronul frizeriei a primit zero zile de îngrijiri medicale după ce a mers la Serviciul de Medicină Legală, astfel că a depus plângere la Poliție iar la dosar au fost depuse inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere, care dovedesc metodele brutale la care apelează membrii clanului pentru a se impune pe străzile orașului, informează Gândul.ro.

Agresiunea a avut loc în preajma sărbătorilor de iarnă. Fiul unui interlop local şi un prieten s-au programat la tuns dar nu au respectat ora. Au venit când frizeria se închidea şi au fost refuzaţi de patron. Au pornit un scandal întreg şi s-au luat la harţă cu angajaţii. După câteva zile, cei doi tineri au revenit la tuns, dar au fost din nou refuzaţi, din cauza scandalului provocat anterior. În acel moment, unul din clienţi şi-a sunat tatăl, liderul clanului Buse, şi i-a povestit ce s-a întâmplat.

Alin Eremia se afla în fața frizeriei când tatăl băiatului l-a atacat dintr-o dată și l-a lovit cu putere. Acesta s-a prăbușit ca fulgerat, iar în cădere a spart cu capul un geam. A urmat apoi o adevărată avalanșă de amenințări, iar un al bărbat, văr cu tatăl agresiv, l-a lovit cu palma. În același timp, băiatul care își sunase rudele și generase conflictul, a scos, la rândul său, un cuţit, pe care, însă, nu l-a folosit.

Patronul unei frizerii din Teleorman, bătut cu bestialitate de rudele clanului Pian

Înrudiți inclusiv cu temutul clan Pian, din Capitală, membrii clanului Buse sunt percepuți de locuitorii din Roșiori drept oameni influenți și cu bani, în contextul în care locuiesc în adevărate palate și conduc mașini de lux. În plus, unul dintre membrii clanului ar fi un fin al interpretului de muzică lăutărească Florin Salam.

Victima spune că a mers la SML Teleorman, pentru o expertiză medico-legală, iar, în mod straniu, la fosrte surt timp, la ușa instituției au ajuns și agresorii săi. „Nu știu cum au ajuns acolo așa de repede, dar cred că au fost anunțați de angajații de acolo. Nu am altă explicație logică”, a declarat, pentru sursa citată, Alin Eremia.

Acesta a explicat că a mers și la Poliția Municipiului Roșiori de Vede, unde a făcut plângere și a depus la dosar imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Polițiștii care l-au audiat așteptau să depună și rezultatul expertizei medico-legale, pentru a putea face încadrarea faptei. Bărbatul bătut a primit rezultatul marți dimineață, când a constatat cu uimire că medicii legiști au stabilit că acesta nu necesită absolul nicio zi de îngrijiri medicale.

„După lovitură mi s-a umflat fața, iar maxilarul și gâtul m-au durut câteva zile la rând. În cadere, am spart și un geam cu capul. Nu înțeleg cum au ajuns medicii la această concluzie, dar nu acesta poate fi rezultatul corect, iar lucrurile nu pot rămâne așa”, a mai spus Eremia.

Citeşte şi: El este violatorul de la mall. Alexandru Ilie, bătut de un luptător MMA | FOTO