Am fost violată de 43.200 de ori! Mărturia cutremurătoare pe care o sclavă sexuală i-a făcut-o Papei Francisc

Karla Jacinto este una diintre dintre miile de victime ale traficului de fiinţe umane, o industrie în creștere în unele state mexicane. Ea a trăit patru ani de chinuri înfiorătoare, fiind forţată să se prostitueze în fiecare zi, cu zeci de bărbaţi.

13 nov. 2015, 15:12

Când avea 12 ani, Karla a fost sedusă de un bărbat cu 10 ani mai în vârstă, care promitea sîă-i ofere un viitor mai bun, ea provenind dintr-o familie disfuncţională, în sânul căreia a suferit primul abuz sexual când avea vârsta de 5 ani. O rudă apropiată a fost cea care a profitat atunci de ea.

În primele trei luni, totul a fost perfect alături de bărbatul de 22 de ani. „Îmi spunea prinţesa mea”, îşi aminteşte ea, dar dintr-o dată totul s-a schimbat, iar viaţa ei a devenit un calvar. „Începeam programul la 10 dimineaţa şi terminam mereu undeva spre miezul nopţii. Plângeam de fiecare dată când eram violată, iar el îmi spunea că trebuie să fac asta în continuare fără să mai plâng. La 15 ani am născut şi un copil, însă l-a luat de lângă mine şi l-am mai văzut abia după un an„, povesteşte Karla.

Practic, ea era obligată să întreţină relaţii sexuale cu până la 30 de clienţi pe zi, iar cum coşmarul ei s-a întins pe durata a patru ani, Karla a calculat că ar fi fost violată de 43.200 de ori.

Unii bărbaţi începeau să radă când mă vedeau că plâng. Trebuia să închid ochii pentru a nu mai vedea ce îmi fac, pentru a nu mai simţi nimic. În momentul în care un client mi-a lăsat o urmă pe gât şi cel care mă obligă să mă prostituez a văzut-o a început să mă bată cu un lanţ peste tot corpul. A început apoi să mă bată cu pumnii, m-a tras de par, m-a scuipat şi tot atunci m-a ars cu fierul. I-am spus că vreau să plec şi el m-a acuzat că m-am îndrăgostit de acel client. Mi-a spus că sunt o femeie uşoară!„, a mai spus Karla.

Karla are acum 23 de ani şi şi-a spus povestea în faţa Papei Francisc, la Vatican. În prezent ea este activistă în cadrul unei organizaţii care luptă împotriva traficului de persoane.