Amalia Enache, dezvăluiri despre al doilea copil: „Îmi asum vârsta și nu am nicio problemă cu trecerea timpului”

Amalia Enache, dezvăluiri despre al doilea copil. La 39 de ani, prezentatoarea de la Pro TV a adus pe lume primul copil, o fetiță pe care o iubește nespus de mult. A fost discretă cu viața ei personală, mai ales în privința tatălui copilei, astfel că nici după atâția ani nu se știu prea multe detalii despre el.

09 apr. 2024, 09:41
Amalia Enache, dezvăluiri despre al doilea copil: „Îmi asum vârsta și nu am nicio problemă cu trecerea timpului”
Amalia Enache, dezvăluiri despre al doilea copil

Amalia Enache, dezvăluiri despre al doilea copil. Vedeta este mamă cu normă întreagă, însă totodată reușește să se împartă cu brio între carieră și familie. Și-a intrat foarte repede în rolul de părinte și se descurcă perfect, însă abia acum s-a aflat că își mai dorea cel puțin un copil.

Citește și: Cum se menține Amalia Enache la 46 de ani. Obiceiul de la care nu se abate în nicio zi: „Fac asta înainte de masa de prânz”

Amalia Enache, dezvăluiri despre al doilea copil

Prezentatoarea are 46 de ani și spune că la vârsta ei nu mai este un moment potrivit pentru a avea un bebeluș, deși i-ar plăcea foarte tare. Totodată, a precizat că-i este teamă privind problemele de sănătate care pot apărea.

Da (n.r ar mai fi vrut să facă copii), dar nu mai am vârsta. Mi-ar fi teamă, din motive medicale. Apreciez foarte mult femeile care îndrăznesc să facă asta, dar eu sunt născută în 77, am 46 de ani. Îmi asum vârsta și nu am nicio problemă cu trecerea timpului, dar ca s-o iau de la capăt cu un bebeluș mi se pare că e delicat. Cu Alma am avut mereu problema somnului, a fost un copil foarte legănat, foarte mult purtat în brațe”, a spus Amalia Enache pentru okmagazine.ro.

Amalia Enache are grijă ca fiicei sale, Alma, să nu-i lipsească nimic, nici măcar momentele cu tatăl ei, astfel că nu de puține ori alege să meargă într-o scurtă vacanță în țara unde este acesta. Prezentatoarea TV a explicat faptul că tatăl Almei lucrează în domeniul cinematografiei și poate să trăiască în orice țară, ele fiind gata să-l viziteze oricând pentru o nouă experiență.

Tatăl ei nu e o persoană publică. E un român care lucrează în domeniul cinematografiei și are șansa de-a trăi în diverse colțuri din lumea asta. Noi suntem acum foarte buni prieteni și într-o relație excelentă de creștere a Almei. În continuare, am convingerea că el este cel mai bun tată din lume și asta poate să ți-o confirme și Alma. (zâmbește).

Tatăl ei este acum în Spania, la Barcelona, și mergem foarte des acolo, iar din perioada pandemiei, el s-a aflat aici timp de trei ani. Deci deocamdată nu mai avem treabă cu America de Sud, dar vrem să mergem din nou acolo, în iarna asta”, a continuat Amalia Enache.

Vedeta a mărturisit că a rămas în relații de prietenie foarte bune cu tatăl fetiței și s-a ferit să spună că trăiește o frumoasă poveste de dragoste în prezent și că este fericită, însă nu se gândește la căsătorie.

Cred că supremul curaj este să-ți dai voie să iubești ca în adolescență, inconștient. Da, trăiesc o iubire așezată. Dacă mă întrebi de căsătorie, nu am planuri de genul ăsta.

Nu este corect calculat, sunt doar șapte (n.r diferența de vârstă dintre ea și iubit). Dar eu zic că, la vârsta asta, curajul suprem este să te lași un pic să-ți pierzi mințile.Smaraldul e piatra mea preferată, dar nu am un inel de logodnă, deși am primit destule.

Nu aș spune că le-am refuzat, ci că, pentru mine, au venit prea târziu în ecuația relației. Cred în ideea de căsătorie, în dragoste, în general, dar aspirația mea e să îmi fie bine, nu să fi bifat ceva. Și mie mi-e foarte bine”, a mai spus Amalia Enache.