Cum se menține Amalia Enache la 46 de ani. Obiceiul de la care nu se abate în nicio zi: „Fac asta înainte de masa de prânz”

Cum se menține Amalia Enache la 46 de ani. este una dintre mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de știri din țară. Vedeta de la Pro TV continuă să impresioneze nu doar prin cariera sa strălucitoare, ci și prin aspectul său fizic, care este unul remarcabil.

12 dec. 2023, 19:38
Cum se menține Amalia Enache la 46 de ani. Obiceiul de la care nu se abate în nicio zi: „Fac asta înainte de masa de prânz”
Cum se menține Amalia Enache la 46 de ani

Cum se menține Amalia Enache la 46 de ani. Prezentatoarea a dezvăluit recent câteva dintre secretele sale și recunoaște că are trei mese zilnice, dar nu mănâncă niciodată peste măsură, ci preferă să aibă porții ceva mai mici, iar la fiecare masă include o salată.

Citește și: Cum arată fetița Amaliei Enache. Alma are șase ani și merge deja la școală: ”Facem foarte multe lucruri împreună”

Cum se menține Amalia Enache la 46 de ani

Mai mult, înainte de a lua prânzul bea un pahar cu oțet de mere. Vedeta Pro TV nu a apelat niciodată la un nutriționist pentru o dietă personalizată, dar a fost inspirată de Jessie Inchauspe, supranumită „regina glucozei”, pe care a cunoscut-o la o conferință în România.

Păstrez măsura și aplic aceste trucuri despre care am aflat recent și anume salată înainte de fiecare masă, care e așa ca un fel de pansament și nu lasă glucoza să ia viteză spre sânge.

O dată pe zi beau înainte de masa de prânz un pahar cu oțet de mere. Păstrez regula a maximum 3 mese cu nimic între mese și a porțiilor mai minimaliste. În rest mănânc de toate. Pauza între mese este cam de 5-6 ore și rezist, nu am nicio problemă.

Am citit foarte mult, nu am fost niciodată în viața mea la un nutriționist să-mi facă o dietă personalizată, dar recent a fost Jessie Inchauspe,  supranumită regina glucozei, în România, la o conferință. Am cunoscut-o, am stat de vorbă cu ea, i-am citit cartea Revoluția glucozei”, a spus Amalia Enache pentru Unica.ro.