Amalia Năstase, audiată la Înalte Curte ca martor în dosarul Monicăi Iacob Ridzi

Amalia Năstase, audiată la Înalta Curte. Fosta sotie a lui Ilie Nastase a fost chemată ca martor în dosarul de corupţie al Monicăi Iacob Ridzi. Firma sa a participat la organizarea mai multor evenimente şi spoturi pentru Ministerul Tineretului şi Sportului.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 10:38
Amalia Năstase, audiată la Înalte Curte ca martor în dosarul Monicăi Iacob Ridzi

Amalia Năstase a explicat ce anume a făcut firma sa în organizarea evenimentelor din 2009, pentru care Monica Iacob Ridzi trebuie să răspundă acum în faţa legii pentru abuz în serviciu.

Firma Amaliei Năstase ar fi intermediat o întâlnire pe care a avut-o Ministerul cu un trust de televiziune, întâlnire care a stabilit un parteneriat media. Prin firma sa Amalia Năstase ar fi făcut şi un spot pentru Ministerul Tineretului şi Sportului, la care au participat trei mari sportivi: Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase. Ea susţine că spotul ar fi fost gratuit pentru minister, acestea fiind suportate de sponsor.

Amalia Năstase este doar martor în dosar, în timp ce Monica Iacob Ridzi este acuzată de abuz în serviciu şi de prejudicierea statului cu 600.000 de euro pentru că ar fi organizat fără licitaţie două evenimente în mai 2009.