Amalia Năstase, declarații după 6 ani de căsnicie: „E bine întotdeauna să împachetezi toate lucrurile neplăcute, dar nu în minciună”

Amalia Năstase a vorbit despre căsnicia cu Răzvan Vasilescu, care durează de șase ani. Ei s-au căsătorit în Las Vegas.

21 oct. 2022, 18:06
Amalia Năstase, declarații după 6 ani de căsnicie: „E bine întotdeauna să împachetezi toate lucrurile neplăcute, dar nu în minciună”

În urmă cu șase ani, Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu s-au căsătorit civil în Las Vegas, după care au făcut și cununia religioasă în România. Ei au împreună un băiețel și o relație foarte frumoasă. Fosta soție a lui Illie Năstase a vorbit despre relația ei cu actualul soț.

„E bine întotdeauna să împachetezi toate lucrurile neplăcute, dar nu în minciună, ci să le dai o tentă optimistă. Minciunile nu sunt bune în cuplu. Una este cosmetizarea, alta este minciuna în cuplu. La mine nu sunt minciunile necesare. La mine, și cosmetizarea aceasta este amuzantă.

Citește și: Amalia Năstase şi-a etalat silueta într-o rochie Dana Budeanu, după ce a ţinut dietă. Cum arată acum fosta soţie a lui Ilie Năstase

Nu ne este frică unul de celălalt. Râdem amândoi și trecem peste lucruri mai ușor. Avem simțul umorului, iar atunci când iau lucrurile prea în serios îmi spune”, a declarat Amalia Năstase, potrivit Spynews.

Femeia a mai spus că, într-o relație, iubirea și respectul sunt cele mai importante.

„Iubirea și respectul sunt cele mai importante într-o relație. Dacă doi oameni nu se iubesc, se vor urî. Nu se poate să fie o relație dacă nu există iubire.

Iubirea înseamnă să pui persoana de lângă tine mai presus de orice. Eu reușesc să fac asta și cu copiii, dar și cu soțul”.

„Cred și în iubire, și în prietenie adevărată. Sunt un om foarte optimist. Am avut prieteni cu care nu am mai vorbit, prieteni care au luat foarte mult de la mine și au dat foarte puțin înapoi. Nu e pierderea mea, ci a lor”, a mai spus Amalia Năstase.

Citește și: Amalia Năstase dezvăluie după 12 ani motivul divorţului de Ilie Năstase. „A fost la vremea respectivă o decizie foarte grea” VIDEO