Amalia Năstase şi-a etalat silueta într-o rochie Dana Budeanu, după ce a ţinut dietă. Cum arată acum fosta soţie a lui Ilie Năstase

Amalia Năstase şi-a etalat silueta într-o rochie Dana Budeanu, după ce a ţinut dietă. De o lună şi jumătate, fosta soţie a tenismenului urmează o dietă bazată pe proteine, cu care a reuşit să slăbească câteva kilograme bune.

10 mart. 2022, 16:50
Amalia Năstase şi-a etalat silueta într-o rochie Dana Budeanu, după ce a ţinut dietă. Cum arată acum fosta soţie a lui Ilie Năstase
Amalia Năstase şi-a etalat silueta într-o rochie Dana Budeanu

Amalia Năstase şi-a etalat silueta într-o rochie Dana Budeanu. Creatoarea de modă şi-a ajutat prietena să îşi aleagă o ţinută care să îi evidenţieze silueta. Amalia a fost o prezentă la a patra ediţie a Galei Women in Economy, organizată de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Amalia Năstase şi-a etalat silueta într-o rochie Dana Budeanu

Pentru Gala Women in Economy, Amalia Năstase a ales o ţinută de cocktail într-o nuanţă de cognac, o rochie de catifea din colecţia semnată Dana Budeanu, care i-a evidenţiat silueta. Femeia de afaceri urmează de o lună şi jumătate o dietă  de la care nu se abate deloc.

Are un meniu bogat în proteine, cu mic-dejun format din ouă şi bacon – practic, o dietă personalizată combinată cu mişcarea în aer liber.

Cât a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână cu noua dietă

Fosta soţie a lui Ilie Năstase s-a apucat de noua dietă pe la jumătatea lunii ianuarie, iar primele kilograme s-au topit încă din prima săptămână.

Am râs eu și am glumit vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kg înapoi din cele pierdute acum trei ani.

Azi a venit timpul să zic la revedere obiceiurilor proaste care îmi făceau stresul mai acceptabil și să mă întorc la ceea ce trebuia să fi fost prioritatea mea, să nu mai pun la loc kilogramele pentru care am muncit mult să le dau jos.

Cumva faptul că am reușit să slăbesc 30 de kg mi-a dat sentimentul că pot și mă gândeam mereu că oricum le pot da jos”, a anunţat Amalia pe Instagram. (Citeşte AICI mai multe detalii)