Amalia Năstase este de nerecunoscut! Cum arată acum fosta soție a lui Ilie Năstase, care a pierdut din nou lupta cu kilogramele

Fosta soție a lui Ilie Năstase este o femeie cochetă, mereu îngrijită, care are grijă să nu îi lipsească nimic niciodată, indiferent câte lucruri ar avea de rezolvat. Totuși, în ultima perioadă, aceasta pare să fi pierdut din nou lupta cu kilogramele în plus, ajungând să fie de nerecunoscut.

11 dec. 2023, 09:50
Amalia Năstase este de nerecunoscut! Cum arată acum fosta soție a lui Ilie Năstase, care a pierdut din nou lupta cu kilogramele
Amalia Năstase este de nerecunoscut! Cum arată acum fosta soție a lui Ilie Năstase, care a pierdut din nou lupta cu kilogramele

Amalia Năstase are mare grijă de ea și apelează la cele mai bune servicii, deși are multe pe cap. Femeia de afaceri are grijă să se pună întotdeauna pe primul plan. În ultimele luni, însă, programul încărcat și-a pus amprenta asupra aspectului său. Dacă, în trecut, toți o știau cu o siluetă ca trasă prin inel, acum lucrurile stau exact invers.

Citește și: Amalia Năstase, nemulțumită de sistemul de învățământ românesc: „Profesorii îți spun că ești un imbecil, ești brânză bună în burduf de câine”

Amalia Năstase a pierdut lupta cu kilogramele în plus

Amalia Năstase este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Deși este o persoană extrem de ocupată și are o mulțime de lucruri pe cap, aceasta își face timp și pentru nevoile ei, care primează, indiferent de situație. Din păcate, însă, printre atâtea activități, fosta soție a lui Ilie Năstase a renunțat să mai aibă grijă la ce mănâncă, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber.

Zilele trecute, Amalia Năstase a fost surprinsă în timp ce a ajuns la un centru de medicină integrativă. După aproximativ două ore petrecute în interiorul clădirii, Amalia Năstase a ieșit ținând în mână câteva foi și o pungă mare, potrivit spynews.ro.

Ajunsă la mașină, femeia de afaceri a urcat și s-a îndreptat spre o altă destinație, de această dată spre un magazin cu haine de unde a ales, cu siguranță, ținute reprezentative, dar potrivite noii sale siluete. Indiferent de aspectul său fizic, Amalia Năstase are grijă să arate mereu bine și să poarte haine la modă.

Amalia Năstase nu este dedicată doar muncii și vieții de familie, ci și credinței. Ea a recunoscut în repetate rânduri că este o femeie credincioasă și a menționat, într-un interviu, că îl pune pe Dumnezeu pe primul plan, găsind rezolvarea unor probleme apăsătoare atunci când și-a îndreptat atenția către divinitate.

„Eu simt în fiecare zi că mă iubește Dumnezeu. Mă rog, pe toată lumea îi iubește Dumnezeu, dar oamenii care nu cred în El sunt cam singuri pe lume. Eu simt că tot timpul, de câte ori mi-a fost greu, am venit niște salvări miraculoase și bănuiesc că sunt pentru că și eu ajut la rândul meu. Sunt pur și simplu situații în care nu mai vezi ieșirea și la un moment dat, te sună cineva și îți dă ajutor fără ca tu să fi cerut și exact în situația în care ești”, a spus Amalia Năstase, la Antena Stars.

Citește și: Amalia Năstase dezvăluie după 12 ani motivul divorţului de Ilie Năstase. „A fost la vremea respectivă o decizie foarte grea” VIDEO