Amalia Năstase, revoltată de dezastrul din Parcul Herăstrău: „Bălăriile de un metru, şobolani, tânţari, căpuşe”

Amalia Năstase este revoltată de dezastrul din Parcul Herăstrău. Fosta soţie a lui Ilie Năstase nu-şi mai poate duce copiii acolo, deoarece sunt foarte multe pericole, iar câinele familiei a luat deja cu trei căpuşe.

27 mai 2021, 14:21
Amalia Năstase, revoltată de dezastrul din Parcul Herăstrău: „Bălăriile de un metru, şobolani, tânţari, căpuşe”
Amalia Năstase, revoltată de dezastrul din Parcul Herăstrău

Amalia Năstase, revoltată de dezastrul din Parcul Herăstrău. Vedeta atrage atenţia printr-o scrisoare, în care îi cere primarului sectorului 1, Clotilde Armand, să ia măsuri de urgenţă.

E dezastru! Bălăriile de un metru, şobolani, tânţari, căpuşe!

Sunt foarte multe căpuşe pentru că nu s-a tăiat iarba. Mi-a răspuns doamna primar că nu este parcul Herăstrău sub jurisdicţia Primăriei Sectorului 1. Dar eu nu fac politică, asta vreau să înţeleagă toată lumea, că faptul că reclam ceva nu înseamnă că ţin cu ăla dinainte, cu ăla de după. Îi duc în parc pe copii, dar îi dau cu tot felul de substanţe, care şi alea sunt toxice.

Citeşte şi: Amalia Năstase a slăbit şi este de nerecunoscut. Reţeta minune cu care a dat jos 30 de kilograme

Şi ne căutăm după urechi, la încheieturi. E o realitate pe care nu o putem ignora. Eu nu înţeleg cum de niciodată nu sunt bani în Bucureşti.

Nu ai cum să nu ai grijă de populaţie, mai ales că este pandemie. Este prima dată când văd în parcul Herăstrău şobolani. Doamna primar este prietenă cu domnul Nicuşor Dan, nu sunt din formaţiuni politice diferite, să nu se înţeleagă.

Trebuie curăţate toate parcurile, toate spaţiile verzi care nu sunt tunse. Unde sunt spaţii verzi netunse, acolo sunt căpuşe. Nu poţi să laşi Bucureştiul aşa, că nu e război. Este aproape iunie. E o ruşine. Suntem totuşi Capitala ţării. Nu ai cum să trăieşti în mijlocul unei pandemii într-o Capitală murdară. Oricine ar fi la putere, se poate, sunt soluţii şi se pot găsi”, a precizat Amalia Năstase, la Antena 3.

Amalia Năstase, revoltată de dezastrul din Parcul Herăstrău

Amalia Năstase

a făcut un apel disperat către primărie, după ce câinele familiei, Alfie, s-a pricopsit deja cu trei căpuşe după ieşirile în parc.”I-am comentat şi eu doamnei primar de la sectorul 1 şi a zis că nu a avut buget. Alfie al meu niciodată nu a avut căpuşe. Acum a  luat acum trei.

Cu tot cu tratament de deparazitare. De copii nu mai vorbim că stau în fiecare  zi să-i caut de căpuşe. Ţânţarii sunt stoluri“ , a mai avertizat Amalia Năstase. `