Amalia Năstase s-a îngrăşat 15 kilograme: „Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă”

Amalia Năstase s-a îngrăşat 15 kilograme. Vedeta se luptă cu kilogramele în plus de ani de zile, în urmă cu aproape doi ani a reuşit să slăbească 30 de kilograme, însă, uşor, uşor, din cauza stresului zilnic, a pus jumătate înapoi.

21 ian. 2022, 09:57
Amalia Năstase s-a îngrăşat 15 kilograme: „Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă”
Amalia Năstase s-a îngrăşat 15 kilograme:

Amalia Năstase s-a îngrăşat 15 kilograme. Vedeta era extrem de fericită când a urmat o dietă oloproteică, sub supravegherea unui medic nutriționist şi a reuşit să slăbească 30 de kilograme, în doar şase luni.

Citeşte şi: Amalia Năstase a cedat nervos pe Aeroportul Otopeni. Vedeta a făcut apel la Ministerul Transporturilor: „Stăm ca proștii…”

Amalia Năstase s-a îngrăşat 15 kilograme

Acum, din cauza stresului din ultima perioadă, Amalia Năstase a pus înapoi în jur de 15 kilograme.

Atunci când suntem tineri, organismul funcționează ceas, apoi după 40 de ani se încetinește metabolismul. Au fost vreo 7-8 luni în care am fost foarte stresată și am pus vreo 15 kilograme înapoi din cele pierdute acum trei ani.

Cumva faptul că am reușit să slăbesc 30 de kilograme mi-a dat sentimentul că pot și mă gândeam mereu că oricum le pot da jos.

De toate aceste lucruri se ocupă un medic de medicină funcțională. Am făcut analize de sânge, de hormoni și urmez o dietă special făcută pentru mine, pentru greutatea mea. Am început o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către doctor Ioana Berciu”, a declarat Amalia Năstase, pentru Click!.

Fosta soţie a lui Ilie Năstase a dezvăluit ce mănâncă în timpul unei astfel de diete. „De exemplu unii mănâncă carne și se îngrașă, eu trebuie să mănânc carne ca să slăbesc. Legume mute și proteine: ou, iaurt, carne, pește, fructe de mare. Nu am voie pâine, deloc dulciuri și nici paste. 

De băut numai apă. Adio vin! Voi ține această dietă o lună, chiar două. Trebuie să slăbesc 15 kilograme. Dacă mi-a plăcut saorma!”, a mai spus Amalia Năstase pentru sursa menţionată mai sus.