Amalia Năstase a cedat nervos pe Aeroportul Otopeni. Vedeta a făcut apel la Ministerul Transporturilor: „Stăm ca proștii…”

Amalia Năstase a trecut printr-o situație extrem de neplăcută pe Aeroportul Otopeni, unde a rămas blocată mai bine de o oră, din cauză că zborul către Paris a fost decalat.

16 nov. 2021, 13:50
Amalia Năstase a cedat nervos pe Aeroportul Otopeni. Vedeta a făcut apel la Ministerul Transporturilor: „Stăm ca proștii…”

Amalia Năstase a avut parte de o experiență extrem de neplăcută pe Aeroporul „Henri Coandă”, din cauză că zborul cu destinația Paris a decolat cu o oră întârziere.

Avionul era programat să plece la ora 6:30 dimineață, însă aeronava s-a desprins de la sol abia la 7:38, cu mai mult de 60 de minute peste ora anunțată.

Această situație a enervat-o la culme pe Amalia Năstase, care a fost nevoită să scrie un mesaj dur la adresa Ministerului Transporturilor, pe contul ei de socializare, unde și-a exprimat nemulțumirea.

Amalia Năstase dezvăluie detalii picante din viața sa: ”Eram în studenție. M-am simțit foarte rușinată”

„Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România aveti cum sa trimiteti un mecanic sa se uite la avionul Air France care e pe pista si care trebuia sa decoleze la ora 6.00, va rog? Ca suntem de o ora in avion si il asteptam pe mecanic.

E plin avionul si stam ca prostii in el. Ii luam noi uber mecanicului, daca e 😭😭😭
Aeroportul International Henri Coanda, take your time…”, a scris fosta soție a lui Ilie Năstase pe pagina ei de Facebook.

Amalia Năstase, despre momentele jenante de la începutul carierei. Cum a făcut primii bani fosta soție a lui Ilie Năstase

Amalia Năstase, despre momentele jenante de la începutul carierei. Amalia Năstase a dezvăluit care a fost primul ei loc de muncă şi a vorbit și despre prima afacere. Fosta soţie a lui Ilie Năstase s-a confruntat şi cu situaţii mai puţin plăcute!

Amalia Năstase a început ca angajată part-time, când habar nu avea să trimită un fax, lucru care i-a lăsat cu gura căscată pe cei care i-au oferit primul loc de muncă! „Am zis să fac part-time job. Când am ajuns acolo mi s-a spus să trimit un fax. Am zis, poftim? În ce sens să îl trimit, să îl duc undeva? Nu, să îl trimiți. A, zic, păi eu nu știu să trimit un fax”, a povestit Amalia Năstase la Antena 3.

Ce note au obţinut copiii vedetelor la BAC. Dan Bittman, Anca Serea şi Amalia Năstase, mândri de rezultate

Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a amintit că primii bani i-a făcut când era adolescentă, când îi învăța pe copiii de grădiniță limba engleză. Ulterior, a început un business cu sampling de țigări, după care s-a angajat la o firmă de asigurări. Cei mai mulți bani i-a câștigat, însă, cu afacerea pe care a avut-o cu Ilie Năstase, un lanț de fast-food pe care l-au deschis în Republica Moldova. „Făceam engleza cu nişte copii la grădiniţă. Aveam vreo 18 ani, nu mai ştiu, 16. După aceea tot pe la 18 ani am făcut sampling cu ţigări. Ăsta a fost cel mai bănos de la vremea aceea şi apoi m-am angajat la o companie de asigurări. Prima afacere mare pe care am făcut-o a fost licenţa unui lanţ de fast-food în Republica Moldova, cel mai cunoscut lanţ de fast-food”, a mai spus Amalia Năstase.