Amanta i-a golit conturile lui Şerban Ionescu. I-a luat 10.000 de euro şi 20.000 lei

Irina Lehan, femeia despre care se spune că a fost amanta lui Şerban Ionescu şi care a avut grijă de acesta în ultimele luni de viaţă, avea acces la conturile bancare ale actorului. Apropiaţii Magdei Catone susţin că ea luat de acolo peste 10.000 de euro şi 20.000 de lei.

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 14:31
Amanta i-a golit conturile lui Şerban Ionescu. I-a luat 10.000 de euro şi 20.000 lei

Extrasele bancare relevă faptul că Irina Lehan, presupusa amantă a lui Şerban Ionescu, a scos din conturile actorului 10.000 de euro, în perioada în care s-a aflat alaturi de actor în Germania, acolo unde acesta se afla internat într-o clinică.

Potrivit ziarului Cancan, actriţa Magda Catone, soţia actorului, a suferit un şoc atunci când a primit acasă hârtiile de la bancă. Hârtiile ar fi relevat faptul că Irina Lehan a scos bani din conturile actorului atât în perioada în care s-ar fi aflat alături de el în străinătate, dar se pare că tot Irina ar fi retras de pe cardul lui Şerban Ionescu peste 20.000 de lei, reprezentand salariul pe care actorul l-a primit de la teatru, mai multe luni.

De asemenea, Magda Catone s-ar fi plâns cunoscuţilor că, de mai bine de şase luni, se chinuie să-şi recupereze maşina care îi aparţine şi care ar fi rămas în posesia Irinei.