Amanta îi cere lui Giovanni Becali o sumă uriașă ca pensie alimentară. Judecătorii au decis executarea silită

Ioan Becali (69 de ani) a fost chemat în instanță de fosta amantă, care îi solicită o sumă imensă ca pensie alimentară.

20 sept. 2021, 12:23
Amanta îi cere lui Giovanni Becali o sumă uriașă ca pensie alimentară. Judecătorii au decis executarea silită

Amanta îi cere lui Giovanni Becali o sumă uriașă. O avocată stabilită în Austria îi cere fostului agent FIFA, cu titlul de pensie alimentară, suma de 85.000 de euro.

Amanta îi cere lui Giovanni Becali o sumă uriașă ca pensie alimentară

Relația extraconjugală a impresarului ar fi durat trei ani, iar din ea ar fi rezultat un băiat. Totuși, agentul FIFA a refuzat testul de paternitate și nu a recunoscut băiatul. Judecătorii au stabilit executarea silită a impresarului, iar fosta amantă ar fi cerut scoaterea la licitație a unor imobile deținute de acesta în zona Floreasca din București, anunţă Antena Sport. Pe 29 septembrie ar urma să se dea verdictul final după ce, săptămâna trecută, s-a amânat pronunţarea.

Războiul dintre Giovanni Becali și fosta iubită continuă. Ce au decis judecătorii

Schimbat de puşcărie

Giovanni Becali, cel mai important agent de jucători de după 1990, ulterior condamnat pentru diverse ilegalități făcute în fotbal, a vorbit recent despre condițiile pe care le-a avut în spatele gratiilor. „Pușcăria m-a calmat și m-a dus pe picioarele mele. Au crescut și fetele. Fetele mele nu vor să vorbesc despre ele. Dacă tu nu mă întrebi acum… La fel și Gigi. L-au rugat să nu mai vorbească de ele. E greu să ieșim din blocajul ăsta al persoanelor publice. Eu m-am retras, stau în spate, ajut cu ce pot și aia e. Expunerea e un risc, dar mie îmi face plăcere să spun că am avut o viață frumoasă, progresivă”, a spus Giovanni Becali.