Amanta lui David Beckham dă tot din casă și îl face praf pe starul englez. Detalii incendiare din intimitatea vedetei: „Săracul de el, face pe victima”

Femeia cu care David Beckham ar fi avut o aventură pe vremea când juca la Real Madrid l-a făcut praf pe starul englez după dezvăluirile sale din urma apariției documentarului în care soțul Victoriei Beckham este protagonist.

23 oct. 2023, 22:09
Amanta lui David Beckham dă tot din casă și îl face praf pe starul englez. Detalii incendiare din intimitatea vedetei: „Săracul de el, face pe victima”
Amanta lui David Beckham dă tot din casă și îl face praf pe starul englez. Detalii incendiare din intimitatea vedetei: „Săracul de el, face pe victima”

Rebecca Loos, amanta lui David Beckham din perioada în care fostul fotbalist evolua la Real Madrid, rupe tăcerea după apariția documentarului Netflix care a doborât toate recordurile de audiență, în care starul este protagonist.

Citește și: Victoria şi David Beckham sunt la cuţite cu Meghan Markle şi Prinţul Harry. Motivul pentru care cele două familii au rupt prietenia

Amanta lui David Beckham este supărată că vedeta nu își asumă relația din afara căsătoriei

David Beckham acaparează topurile pe Netflix în aceste zile, cu documentarul în care este protagonist. Producția este intitulată simplu, „Beckham”, și a fost lansată la data pe 4 octombrie 2023. De atunci și până în prezent, dezvăluirile făcute de fotbalist, dar și de soția lui, Victoria Beckham, fostă componentă a trupei Spice Girls, sunt pe primele pagini în presa internațională.

Printre altele, David și Victoria Beckham au vorbit și despre amanta pe care fostul fotbalist ar fi avut-o în perioada în care a jucat la Real Madrid. Este vorba despre Rebecca Loos, asistentă medicală și instructor de yoga, care i-a fost asistentă personală lui David Beckham. Cei doi ar fi avut o scurtă aventură în anul 2003, informație confirmată la acea vreme de tânăra care i-a fost amantă fotbalistului.

În documentarul de pe Netflix, David și Victoria Beckham au vorbit despre clipele grele prin care au trecut în acele momente, mai ales din cauza informațiilor apărute în presă, însă niciunul dintre ei nu a confirmat că fostul fotbalist ar fi avut o relație extraconjugală, deși detaliile oferite au condus spre infidelitate ca motiv principal. Faptul că nu a fost asumat a deranjat-o foarte tare pe Rebecca Loos, care a reacționat dur prin intermediul unui interviu acordat pentru Daily Mail.

„Asta este tot, săracul de el…Trebuie să-și asume responsabilitatea! El poate spune orice vrea, desigur, și înțeleg că are o imagine de păstrat, dar se prezintă ca victimă și mă face să arăt ca o mincinoasă, de parcă eu am inventat aceste povești. Sugerezi indirect că eu sunt cea care a făcut-o pe Victoria să sufere”, a răbufnit Rebeca Loos,dai pentru publicația britanică.

Cea care se presupune că i-a fost amantă lui David Beckham a adăugat că ea nu are nicio vină pentru suferința Victoriei din acea perioadă, fostul sportiv fiind singurul care ar fi trebuit să își asume situația incomodă.

„Dacă tot a vrut să menționeze acest moment și să vorbească despre cât de greu i-a fost, ar fi fost foarte frumos pentru el să fi spus: . Cel mai tare mă deranjează faptul că a spus că nu i-a plăcut să-și vadă soția suferind. Asta mă deranjează! Pentru că el este cel care i-a provocat suferința. Dar în mod special a făcut să pară vina mea, că el nu a avut nimic de-a face cu asta”, a completat Rebeca Loos.

În încheiere, ea a dezvăluit și motivul pentru care a dorit în tot acest timp să vorbească deschis despre subiect.

„Și eu am o familie, am copii. Și au și ei Google, pot viziona documentare. Și vreau să știe că mama lor a fost suficient de curajoasă să apere adevărul. Lucrurile se întâmplă cu un motiv. Și acum am o viață minunată alături de soțul meu incredibil și de copiii mei”, a mai spus Rebeca Loos, citată de AS.com.

Citește și: Boala de care suferă David Beckham. Anunţul făcut de fostul fotbalist: „Îmi lăcrimează ochii”