Boala de care suferă David Beckham. Anunţul făcut de fostul fotbalist: „Îmi lăcrimează ochii”

Boala de care suferă David Beckham. În vârstă de 47 de ani, fostul fotbalist și-a anunțat recent fanii pe reţelele de socializare că se confruntă cu probleme de sănătate, mai exact suferă de o afecțiune destul de obișnuită în sezonul cald, însă, în egală măsură, neplăcută.

29 iun. 2022, 19:50
Boala de care suferă David Beckham. Anunţul făcut de fostul fotbalist: „Îmi lăcrimează ochii”
Boala de care suferă David Beckham

Boala de care suferă David Beckham. Deși nu a pomenit până acum despre această problemă, iar postarea a dispărut ulterior, fostul mare fotbalist și-a anunțat fanii că suferă de o afecțiune cronică, rinită alergică. „Rinita alergică s-a instalat. Îmi lăcrimează ochii‘, a dezvăluit David Beckham.

Citeşte şi: Adrian Mutu, dezvăluiri despre scandalul drogurilor: „Mulţi ani de zile am trăit o ruşine”

Boala de care suferă David Beckham

Rinita alergică, cunoscută și ca „febra fânului”, este un grup de simptome care afectează nasul și se dezvoltă atunci când sistemul imun devine sensibil și reacționează exagerat la ceva din mediu care, de obicei, nu determina probleme la majoritatea oamenilor.

Persoanele afectate resimt simptome alergice la polen sau chiar la stropii de salivă ai câinilor sau pisicilor. Rinita alergică se manifestă prin congestie nazală, strănut, mâncărimi, dureri de cap și chiar cearcăne. chiar dacă nu este o afecțiune gravă, disconfortul resimțit în acest caz este destul de mare, această afecțiune creând, printre altele, probleme de respirație.

David Beckham a recunoscut că are şi tulburare obsesiv-compulsivă, afecțiune despre care a vorbit pentru prima oară în 2007. Fotbalistul a dezvăluit că tulburarea de care suferă a avansat, iar atunci când ajunge într-un hotel simte nevoia obsesivă de a scoate toate prosoapele, hainele și alte obiecte și de a le așeza în ordine pe rafturi, deoarece nu suportă dezordinea.

Daca am 11 sticle în frigider, arunc una ca să am 10, iar apoi le așez în ordine, câte două pe fiecare linie. Acasă am trei frigidere, unul pentru mâncare generală, altul pentru salată și altul pentru băuturi. În ultimul, totul trebuie să fie simetric, dacă e vreo sticlă în plus o arunc”, povestea David Beckham la vremea aceea.