Amanta lui Gheorghe Dincă a fost în casa groazei din Caracal! Femeia a fost audiată de către anchetatori. "A descris un alt Dincă"

Publicat: Joi, 23 Ianuarie 2020 11:58 // Actualizat: Joi, 23 Ianuarie 2020 11:58 // Sursa: romaniatv.net

Încă un personaj misterios a fost în casa groazei din Caracal. Amanta lui Gheorghe Dincă, doamna distinsă, aşa cum o numea acesta, a rupt legătura cu monstrul din Caracal deoarece acesta nu voia să îşi lase soţia.

Monstrul de la Caracal şi-a înşelat soţia timp de doi ani, doamna distinsă, a fost în repetate rânduri în casa groazei din Caracal, de pe strada Craiovei. Femeia a dat mai multe explicaţii în faţa anchetatorilor.

Citeşte şi: Presupusa amanta a lui Gheorghe Dincă, aşteptată în faţa anchetatorilor

Femeia a vorbit în faţa anchetatorilor despre un alt Dincă, un bărbat atent, drăgăstos, care îi aduce des flori şi ciocolată. De fiecare dată când venea în vizită, Dincă o conducea pe femeia la etaj, într-o cameră curată.

Dincă a avut, de asemenea, statutul de amant, deoarece doamna distinsă era căsătorită. Însă, între timp a rămas văduvă şi i-a propus lui Gheorghe Dincă să divorţeze şi să oficializeze relaţia dintre ei. Monstrul din Caracal nu a fost de acord, iar relaţia dintre cei doi s-a răcit. 

Amanta lui Dincă a fost audiată de către anchetatori, însă nu s-a verificat dacă femeia şi-a lăsat amprentele prin casa din Caracal.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Macesanu amantă Caracal casa groazei Craiova Dincă Luiza Melencu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H