Amanta unei vedete de la noi aşteaptă un copil. „Am greţuri, mi-au crescut sânii, am pofte” FOTO

Mădălina, fosta amantă a lui Kamara, este însărcinată! A făcut un test de sarcină zilele trecute iar acesta a ieșit pozitiv. Acum, așteaptă și confirmarea de la medic.

05 iul. 2018, 07:23
Amanta unei vedete de la noi aşteaptă un copil. „Am greţuri, mi-au crescut sânii, am pofte” FOTO

Două luni a ținut idila dintre Mădălina și Kamara, scrie click.ro. Vestea a ieșit la iveală atunci când iubita lui Kamara a fost surprinsă ieșind din blocul în care locuia cu artistul. Mădălina era foarte supărată, având lacrimi în ochi și un bagaj roz pe care îl căra după ea, semn că relația s-a încheiat la fel de brusc cum a început. În timp ce trăgea valiza, Mădălina le mărturisea atunci reporterilor că relația s-a terminat chiar de ziua cântărețului. Ulterior, triunghiul amoros Kamara-Mădălina-Oana a fost protagonistul unui scandal sordid de amploare.

Citeşte şi Kamara şi-a prezentat noua iubită la TV. Cum arată Roberta, noua cucerire a cântăreţului FOTO

Dar, pentru Mădălina, fosta amantă a artistului, viața pare că a revenit pe un făgaș bun. „În proporţie de 90% sunt însărcinată. Am greţuri, mi-au crescut sânii, am pofte. Am făcut un test de sarcină, a ieşit pozitiv, dar trebuie să-mi confirme şi un medic să fiu sigură. Tatăl copilului este iubitul meu, Mihai. Suntem împreună de două luni, dar îl cunosc de 5-6 luni. Ne-am cunoscut într-un club, el este barman. Eram cu Kamara când l-am cunoscut. Încă nu ne-am mutat împreună pentru că el este plecat la mare pe perioada verii. Când se va întoarce ne vom muta împreună. El este foarte fericit şi încântat. A sărit în sus de fericire. Şi eu îmi doream”, a spus Mădălina, fosta amantă a lui Kamara.