Detalii şocante de la înmormântarea lui Cornel Galeş. De ce nu vrea fratele lui să participe la înmormântare

Incredibil ce a decis fratele lui Cornel Gleş înainte de înmormântare. Acesta a decis, împreună cu soţia sa, să nu participe la înmormântare. 

11 dec. 2019, 08:39
Detalii şocante de la înmormântarea lui Cornel Galeş. De ce nu vrea fratele lui să participe la înmormântare

Marian, fratele lui Cornel Galeș, i-ar fi anunțat pe apropiații soțului Ilenei Ciuculete că nu dorește să se implice în niciun fel la ceremonia funerară, scrie cancan.ro. În plus, atât Marian, cât și cumnata lui Cornel, Ioana Maria Moldovan, i-ar fi comunicat Vivianei, ultima iubită a văduvului celebrei artiste, că nu vor participa la înmormântare.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui CORNEL GALEŞ. Un bărbat a fost arestat

Soţul Ilenei Ciuculete a murit supărat pe fratele lui, cu care nu vorbea de ani buni. Bărbatul se iubeşte cu Ana Maria Moldovan şi au împreună un băieţel. Fostul impresar îi acuza pe cei doi că i-au ascuns moartea tatălui său, iar de atunci nu au mai ţinut deloc legătura. Marian nu a venit nici la înmormântarea celei care i-a fost cumnată. Iar Cornel Galeş nu şi-a cunoscut nici nepoţelul.

!În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei?

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti? De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu?”, se întreba Cornel Galeş.