Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui CORNEL GALEŞ. Un bărbat a fost arestat

Un bărbat a fost arestat după moartea lui Cornel Galeș. Soțul Ilenei Ciuculetea murit la sfârşitul lunii noiembrie, într-un accident rutier, în Spania. El s-ar fi aflat în mașină cu încă doi bărbați. Unul se află în comă, iar al doilea a fugit de la locul accidentului.

10 dec. 2019, 10:53
Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui CORNEL GALEŞ. Un bărbat a fost arestat

Autoritățile din Spania au reușit să-l găsească pe cel care se afla în mașină cu Galeș în momentul accidentului și care a fugit de la locul accidentului, scrie ciao.ro. Doina Belu, nașa lui Galeș, a declarat că acesta ar fi fost găsit. „Se pare că pe cel dispărut l-au găsit și este arestat”.

Citeşte şi Cornel Galeş, înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Sicriului său va fi depus la capela Cimitirului Străuleşti

Foarte probabil, bărbatul se afla la volanul mașinii în momentul accidentului, acesta fiind și motivul, cred anchetatorii, pentru care a fugit.

Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în astăzi, pe data de 10 decembrie 2019. Viviana Mantoiu, fosta iubită a lui Galeş, a plătit 3.700 de euro, pentru transportul sicriului la București.

Galeș și-a pierdut viața pe o autostradă care leagă orașul Torrent de Valencia, iar cel care conducea mașina era de fapt un prieten de-ai lui Galeş, Sorin, care a pierdut controlul mașinii din motive necunoscute și s-au răsturnat.

Galeș se pare că a avut un presentiment înainte să moară. „Repeta obsesiv că el vrea să fie îngropat lângă Ileana, iar eu îi întrebam ce l-a apucat, că mai are de trăit, și el spunea: Nu! Nu! Vreau să ajung lângă Ileana după ce mor, acolo să mă îngropați”, a povestit un amic de-a lui Galeș.