„Amazoana” Diana Şoşoacă vrea să fie pe cai mari în politică VIDEO

Diana Şoşoacă e pe cai mari în politică şi, după ce i-a fost admisă candidatura la Primăria Capitalei, preşedinta S.O.S. a dorit să arate, la propriu, că este pe cai mari.
Filip Stan
25 mai 2024, 11:05

Diana Șoșoacă a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei. Biroul Electoral i-a admis candidatura chiar în ultima zi în care mai avea dreptul să o depună. Asta după ce în weekend a fost respinsă pentru că ea nu avea suficiente semnături valide.

Cine este misterioasa blondă din maşina lui Silvestru Şoşoacă: „Am resuscitat ‘mortul’, cum îi spune doamna senator”

Preşedinta S.O.S vrea să descalece la propriu pe o funcţie importantă în politică, chair dacă scandalurile de alcov cu fostul soţ, Silvestru Şoşoacă, şi zvonurile cu privire la relaţii amoroase în afara căsniciei, cu Luis Lazarus, au mai şubrezit din procentele senatoarei cu scandalul la purtător din România.

@luis_lazarus

Bomba!!! In trei zile … tic-tac!!! Vine Sosoaca! @Diana Iovanovici-Șoșoacă @Loulou Andreea #fy #fypシ #foryou #5pasidebine #viral_video #tiktokviral #dianasosoaca #vinesosoaca

♬ original sound – Luis_Lazarus

Ce promite Diana Șoșoacă în schimbul votului

  • Apărăm dreptul românilor de a folosi lemnele de foc și centralele pe gaz și vom redeschide minele de cărbune
    Apărăm dreptul românilor la hrană sănătoasă, eliminăm standardele duble la produse şi protejăm fermierii şi agricultura românească
    Încurajăm folosirea banilor cash şi simplificăm regulile fiscale
    Reducem taxarea muncii pentru toţi românii
    Reducem vârsta de pensionare la maxim 60 de ani
    Reducem toate taxele și impozitele
    Reducem progresiv impozitele pe proprietate pentru cetăţenii români, până la anularea acestora
    Păstrăm leul că monedă unică națională

Șoșoacă:„Dacă dă o mașină peste mine riscă să se răstoarne mașina”

@3d_dog_

#pamflet #parodie #amuzant #diana #romania #glume #dianasosoaca @Diana Iovanovici-Șoșoacă @Robert Ilie @Mario Mario

♬ original sound – 3D_DOG_

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, susține că a fost amenințată și hărțuită cu scopul de a-și da demisia din funcția pe care o deține.

Diana Șoșoacă: „Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime din casa mea”

De asemenea, șefa S.O.S România a mai precizat că e șantajată, și anume că există anumite filmări compromițătoare cu ea, care ar urma să fie făcute publice, dacă nu renunță la funcția politică.

„Procentele Dianei Șoșoacă nu au scăzut în urma scandalului provocat de Serviciile Externe şi Interne. Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia. Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi pentru orice mizerie depun plângeri penale. La Maramureş am primit ameninţări şi hărțuiri din partea celor care au deţinut conducerea Maramureşului. Am venit şi am făcut ordine.

Să vedeţi urmăriri, presiuni, să nu îndrăznesc să numesc pe altcineva. Lumea nu poate înţelege, de aia mulţi sunt sideraţi până unde pot merge eu. Eu am intrat pe un drum pe care nu mai pot ieşi, drumul meu e înainte. Nu mi-am dat seama de consecinţe, de nivelul la care am ajuns, nu am conştientizat la început gravitatea lucrurilor.

Eu am dat direct în sistem cu un curaj nebun, cu o dorinţă de justiţie pe care nu a mai avut-o nimeni niciodată. Mai sunt şi femeie. Iau în greutate că e stres. Oricând poate să mi se întâmple orice. Mintea mea trebuie să susțină un consum, zile fără somn, nu mănânc, beau kg de cafea, stresul e atât de mare, mă lupt cu hidra asta. Numai câtă grijă trebuie să am de copiii mei. Este evident că sistemul trepidează, altfel nu ar încerca să distrugă o familie, încrederea într-o femeie care ţi-a expus legile”, a spus Diana Șoșoacă la BZI LIVE.

Diana Şoşoacă acuză AUR că foloseşte în mod fraudulos sigla şi numele partidului S.O.S. România

Partidul AUR foloseşte în mod fraudulos sigla şi numele Partidului S.O.S. România pentru promovarea candidatului Răzvan Ionuţ Tănase la primăria oraşului Boldeşti-Scăeni din judeţul Prahova.

Solicităm partidului AUR să înceteze imediat folosirea numelui Partidului S.O.S. România în campanie, fapta partidului AUR încadrându-se în sfera penalului, şi să dea o dezminţire publică, recunoscându-şi frauda, în caz contrar Partidul S.O.S. România îi va cere daune în valoare de 10 milioane de euro.

Diana Șoșoacă a făcut, din nou, circ în Parlamentul României, cu ocazia ședinței solemne dedicate prieteniei dintre România și Israel: ”Am ajuns sclavi în țara noastră? Trădătorilor!”

Vom face sesizare la Biroul Electoral Central şi vom depune plângere penală în acest caz de o gravitate fără precedent în care partidul hoţilor şi violatorilor fură sigla unui alt partid.

Acest fapt este încă o dovadă că partidul AUR este în căderea liberă şi că se agaţă de Partidul S.O.S. România pentru a fura voturile românilor.

Partidul S.O.S. România nu susţine nici un alt partid şi cu atât mai puţin trădătorii de la AUR. Dacă AUR este atât de grozav să candideze pe meritele sale, nu pe numele Partidului S.O.S. România!

Conform deciziei Comitetului Național al Partidului S.O.S. România din 24.02.2024, ”Partidul S.O.S. România nu va face alianțe pre-electorale cu PSD, PNL, USR, UDMR sau AUR”.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Premierul belgian Alexander De Croo demisionează în urma rezultatelor slabe ale partidului său la alegerile federale și regionale
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?